Medya
  • 26.6.2020 21:57

Survivor'da araba ödülünü kim kazandı?

TV8 ekranlarında yayınlanan 'Survivor 2020'de dün akşam ödül oyunu heyecanı vardı. Şampiyonluk mücadelesi veren 7 yarışmacı, annelerinin sorulara verdikleri yanıtları tahmin etmeye çalıştı. Yüzbinlerce liralık SUV aracın ödül olarak sunulduğu gecede neler yaşandı?

Temmuz ayında final yapacak olan 'Survivor 2020'de ödüller her geçen gün daha da büyüyor. Kazanan yarışmacının SUV araç ile ödüllendirileceği gecede, yarışmacılar annelerinin kendileri hakkındaki sorulara verdikleri yanıtları tahmin etmeye çalıştı.

Tansiyonun bir an olsun düşmediği yarışta en büyük hayal kırıklığını Nisa Bölükbaşı ve Yasin Obuz yaşadı.

NİSA ŞOKE OLDU

NİSA ŞOKE OLDU!

Annesinin "Nisa taksit mi yapar, peşin mi alır" sorusuna verdiği 'taksit' yanıtı ile şoke olan Nisa, kızgınlığını uzun süre üstünden atamadı.

BİRBİRİMİZİ HİÇ TANIMAMIŞIZ

"BİRBİRİMİZİ HİÇ TANIMAMIŞIZ"

Yasin ise annesinin "Lahmacunu mu daha çok sever, pizzayı mı?" sorusuna verdiği 'Pizza' yanıtına sinirlendi. Annesinin, kardeşinden etkilendiğini söyleyen Yasin, "Birbirimizi hiç tanımamışız" dedi.

15 soruluk yarıştan Elif Yıldırım Gören ve Berkan Karabulut, 13 doğru yaparak galip ayrıldı. Finale kalan ikili, lüks araç için mücadele etti.

BÜYÜK ÖDÜL ELİFİN

BÜYÜK ÖDÜL ELİF'İN

İkili bir Survivor klasiği haline dönüşen oyun için aracın başına geçti. Elif, yarışta Berkan'ı 3-2 yenerek ödülün sahibi oldu.

İKİNCİ ARABAYI KAZANDI

İKİNCİ ARABAYI KAZANDI

Elif, Survivor'ın başlarında oynanan ödül oyununda Mert Öcal ile birlikte aynı aracı kazanmıştı. Bu, Elif'in Survivor'dan kazandığı ikinci araba oldu.

İŞİNİZE BAKIN

"İŞİNİZE BAKIN!"

Survivor 2020'nin yeni bölüm fragmanı da yayınlandı. Elif, Sercan ve Yasin'den oluşan kırmızı takım, Berkan, Cemal, Nisa ve Barış'tan oluşan mavi takımın karşısına geçti.

Uzun süredir cezalı olduğu için ödüllerden faydalanamayan Yasin, parkurda arkadaşlarına tepki gösterdi.

Gergin tavırlarıyla dikkat çeken Yasin'in, "Bir de kardeşiz, dostuz dersiniz. İşinize bakın" şeklinde bağırması dikkat çekti.

 

Güncellenme Tarihi : 27.6.2020 00:15

İLGİLİ HABERLER