Medya
  • 16.2.2020 22:01

Survivor'da ilk kavga: Akıllı ol

Survivor 2020'nin ilk bölümü bu akşam ekrana geliyor. Yeni sezonda birbirinden ünlü isimler kadroda yer alırken Gönüllüler takımında da iddialı isimler adından söz ettireceğe benziyor. Öte yandan yarışmada ilk mücadele baraka için verilirken Perviz Abdullayev ile Yasin Obuz birbirine girdi.

İlk olarak izleyici ile 22 Mart 2005 tarihinde buluşan Survivor'ın 2020 sezonu başladı. Takımlar belli oldu. Ünlüler takımında yine birbirinden ünlü isimler yer alıyor. Gönüllüler takımında ise yin iddialı isimler var. İlk bölümü heyecanla bekleyenler şimdi Ünlüler ve Gönüllüler takımının kadrosunu öğrenmek için "Survivor yarışmacıları kimler?" diye soruyor.

ACUN ADAYA 3 FARKLI ARAÇLA GELDİ

Survivor 2020 başladı. Yarışmanın ilk bölümünde Acun Ilıcalı adaya 3 farklı araçla ulaştı. İlk önce spor arabayla belli bir noktaya gelen Ilıcalı daha sonra atv aracına bindi. Son olarak ise ünlü sunucu yarışmacıların yanına jet-ski ile ulaştı.

Survivorda ilk kavga Perviz Abdullayev ile Yasin Obuz birbirine girdi

 

SURVIVOR'DA İLK KAVGA

Survivor'da baraka oyunu için ilk olarak Ünlüler ve Gönüllüler takımında erkekler mücadele verdi. Erkekler birbirlerini yastıkla denize atmaya çalıştı. Kora kor mücadele yaşanırken Parviz Abdullayev ile Yasin Obuz birbirine girdi.

Survivorda ilk kavga Perviz Abdullayev ile Yasin Obuz birbirine girdi

 

SURVIVOR BARAKA OYUNUNU KİM KAZANDI

Ünlüler ve Gönüllüler takımı ilk oyununu baraka için oynadı. Mücadeleyi Ünlüler takımı kazandı.

ÜNLÜ FENOMENDEN O İSME DESTEK VERDİ

Survivor 2020 başlamasıyla birlikte sosyal medyada en çok konuşulanlar arasına girdi. Youtube fenomeni Danla Bilic yakın arkadaşı Cemal Can Canseven'e destek verdi.

SURVIVOR ÜNLÜLER TAKIMI

Uğur Pektaş
Aycan Yanaç
Sercan Yıldırım
Derya Can Göçen
Perviz Abdullayev
Elif Yıldırım Gören
Barış Murat Yağcı
Tuğba Melis Türk
Mert Öcal
Şaziye İvegin Üner
Ersin Korkut

SURVIVOR GÖNÜLLÜLER TAKIMI

Yasin Obuz
Tayfun Erdoğan
Cemal Can Canseven
Ceyhun Uzun
Evrim Keklik
Fatma Günaydın
Burak Yurdugör
Makbule Günaydın
Meryem Kasap
Nisa Bölükbaşı
Sadık Ardahan Uzkanbaş

2020 SURVIVOR DEĞİŞİKLİKLERE SAHNE OLACAK

Tv8 ekranlarında bu akşam başlayacak olan 'Survivor 2020' mücadelesi öncesi, yarışmanın kritiğinin yapıldığı 'Survivor Panorama' başladı. Programın bugünkü canlı yayın konuğu da Acun Ilıcalı oldu. 'Survivor' hakkında merak edilenleri tüm samimiyetiyle anlatan Acun Ilıcalı, zorlu bir maraton olacağını söylerken yarışmadaki değişikliklerden de bahsetti.

'Survivor'ın yeni sezonunda "Performans Ligi" uygulamasına geçileceğini söyleyen Ilıcalı, yeni kuralın nasıl uygulanacağını şöyle anlattı. Peki Survivor Performans Ligi nasıl uygulanacak?

Güncellenme Tarihi : 16.2.2020 22:03

İLGİLİ HABERLER