Medya
  • 17.4.2018 00:59

Survivor'da kim elendi? Çıkan sonuç herkesi şaşırttı...

Survivor'da kim elendi sorusunun cevabı belli oldu. 2 dokunulmazlık oyununu da kaybederek 3 kişinin eleme potasına girdiği Gönüllüler takımında bir kişi daha adaya veda etti. Peki Survivor'da bu hafta kim elendi ve bu akşam ödül ve baraka oyunlarını hangi takım kazandı?

Survivor 2018 tüm hızıyla devam ediyor. İki dokunulmazlık oyununun ardından bu akaşm eleme gecesi yapıldı. Peki adaya bu hafta kim veda etti?

SURİVOR'DA KİM ELENDİ?

Survivor'da ilk dokunulmazlık oyununu kaybeden Gönüllüler takımı eleme potasında Cumali'nin ismini potaya yazdırdı. Yeni bir strateji deneyen Gönüllüler takımında bireysel dokunulmazlığı alan Hilmicem Cumali'nin karşısına Hakan'ı çıkardı.

Dün akşam oynanan ikinci dokunulmazlık oyunun da ise kaybeden yine Gönüllüler takımı olunca üçüncü eleme adayı da Gönüllüler takımından çıktı. Üçüncü eleme adayı Damla oldu.

Survivor'da sms oyları sonucu adaya veda eden isim Cumali oldu.

CUMALİ AKGÜL KİMDİR?

Cumali Akgül Iğdır doğumlu ve 32 yaşındadır. Evli ve dört çocuk babası olan Cumali Akgül, Survivor 2018 Gönüllüler takımının ilk yarışmacısıdır. Cumali, Iğdır’dan İstanbul’a 50 günlük yürüme serüveninden sonra Survivor kadrosuna dahil edildi.

ÖDÜL OYUNUNU HANGİ TAKIM KAZANDI?

Survivor'da bu akşam ödül oyunu nefesleri kesti. Ödülün soslu tavuk olduğu oyunun Ünlüler takımı 10-8 kazandı ve bu akşam karınlarını afiyetle doyurdu.

BARAKAYI KİM ALDI?

Ünlüler ve Gönüllüler takımı bu akşam baraka ödülü için karşı karşıya geldi. Kıyasıya bir rekabete sahne olan günün ikinci oyununu yine Ünlüler takımı kazandı ve barakanın sahibi oldu.

SURVİVOR'A VEDA ETTİ

Acun Ilıcalı dün akşam kritik bir açıklama yaptı. Ünlüler takımında yer alan Berna sakatlığı nedeniyle yarışmaya veda etti. Diz kemiğinde çatlak olduğu için veda eden Berna yarışmaya erken veda etmek durumunda kaldı.

BERNA CANBELDEK KİMDİR?

Berna Canbeldek 1990 yılında Almanya'nın Berlin şehrinde doğdu. State School of Ballet and Acrobatics Berlin ve Transform Acting School Berlin'de eğitim aldı.Yetenekleri arasında dans, akrobasi, şarkı söylemek, piyano, at binme ve inline skates bulunuyor. Yetenek SizsinizTürkiye 2012-2013 finaline ve Survivor 2014 & 2015 Ünlüler-Gönüllüler programlarına katıldı.İyi derecede Almanca, Hollandaca ve İngilizce konuşmaktadır. Boş zamanlarında sporyapmayı, sörf yapmayı ve arkadaşları ile sohbet etmeyi çok seven Berna Canbeldek, 169 cm boyunda ve 56 kilo.

Güncellenme Tarihi : 17.4.2018 02:26

İLGİLİ HABERLER