Asayiş
  • 30.8.2009 17:00

SÜT KAMYONU OTOMOBİLİ BİÇTİ: 2 ÖLÜ

AKİF DOĞAN -KASTAMONU

Kaza Hanönü ilçesine 8 kilometre mesafede meydana geldi. Hanönü istikametinden Kastamonu istikametine gitmekte olan Ahmet Kara yönetimindeki 34 GS 6515 plakalı süt kamyonu lastiğinin patlaması sonucu Birol Akın(35) yönetimindeki 37 EZ 907 plakalı otomobil çarpıştı. Çarpmanın etkisiyle kontrolden çıkarak savrulan otomobil yol kenarında bulunan şarampole yuvarlandı.

Kazada sürücü Birol Akın ve oğlu Burak Akın(11) olay yerinde hayatını kaybederken otomobilde yolcu olarak bulunan anne İsmet Akın(30) ve küçük oğlu Burkay Akın(7) yaralandı.Yaralılar olay yerine gelen ambulans ile Kastamonu Dr. Münif İslamoğlu Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alınırken anne-oğlun hayati tehlikelerinin bulunduğu öğrenildi.

Akın ailesinin dün küçük oğulları Burkay'ı Taşköprü'de sünnet ettirdikten sonra geceyi bir yakınlarının evinde geçirdikleri bu sabah ise Hanönü'ne hareket gittikleri öğrenildi. Olay yerinde şarampole yuvarlanan araçtan etrafa saçılan minik Burkay'a ait oyuncaklar ise kaza yerine gelen vatandaşların duygu dolu anlar yaşamasına neden oldu.

Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 15:27

İLGİLİ HABERLER