Gündem
  • 9.10.2018 21:08

Suudi konsolosluğunda esrarengiz işler

SUUDİ Arabistan Başkonsolosluğu’nda gazeteci Cemal Kaşıkçı’nın girdiği 2 Ekim’de olağan dışı hareketlilik yaşandığı öne sürüldü.

İstanbul’daki Suudi konsolosluğunda ilginç ayrıntı

İddialara göre, 2 Ekim Salı günü binada çalışan 28 Türk’e, diplomat toplantısı olduğu gerekçesiyle izin verildi. 4 Ekim’de ise başkonsolosluk çalışanlarının üzerine ses ve görüntü kaydeden kameralar takıldı.

Öte yandan, başkonsolosluk binası içerisinde yer alan birkaç kapının kilidinin de geçtiğimiz hafta değiştirildiği öne sürüldü.

Cemal Kaşıkçı'yı ABD'den İstanbul'a göndermişler

Suudi Arabistan Başkonsolosluğu'na gittikten sonra kaybolan ve Suudiler tarafında öldürüldüğü iddia edilen gazeteci Cemal Kaşıkçı'nın, Washington’daki Suudi Arabistan Büyükelçiliği’ne gittiği, buradan İstanbul’daki Suudi başkonsolosluğuna gönderildiği ortaya çıktı.

Suudi Arabistanlı gazeteci Kaşıkçı'nın, boşanma belgeleri almak için önce Washington’daki Suudi Arabistan Büyükelçiliği’ne gittiği, buradan İstanbul’daki Suudi başkonsolosluğuna yönlendirildiği ortaya çıktı.

Euronews'in NBC'den aktardığı habere göre; Suudi Arabistanlı muhalif gazeteci Cemal Kaşıkçı'nın, boşanma belgeleri almak için önce Washington’daki Suudi Arabistan Büyükelçiliği’ne gittiği, buradan İstanbul’daki Suudi başkonsolosluğuna yönlendirildiği ortaya çıktı.

 

Güncellenme Tarihi : 9.10.2018 21:19

İLGİLİ HABERLER