Dünya
  • 6.11.2017 00:10

Suudi prens helikopter kazasında hayatını kaybetti

Suudi Arabistan devlet televizyonu, Yemen yakınlarında yaşanan bir helikopter kazasında bir Suudi prensinin hayatını kaybettiğini açıkladı. Ölenlerin arasında Prens Mansur bin Mukrin olduğu öne sürüldü.

Suudi Arabistan'da içinde bir prens ve üst düzey yetkililerin olduğu bir helikopterin düştüğü, helikopterdeki kişilerin hayatını kaybettiği bildirildi.

Helikopterdeki 8 kişi hayatını kaybetti.

Son dakika... Suudi prens ve üst düzey yetkilileri taşıyan helikopter düştü

Suudi Arabistan devlet televizyonu, Yemen yakınlarında yaşanan bir helikopter kazasında bir Suudi prensinin hayatını kaybettiğini açıkladı

Suudi Arabistan resmî televizyonunun haberine göre, Abha Bölge Emiri  Yardımcısı Prens Mansur bin Mukrin ve beraberindeki heyeti taşıyan helikopterin  düştüğü, olayda prens ve beraberindeki heyetteki herkesin hayatını kaybettiği  belirtildi.

Prens Mansur ile beraber helikopterde Emir vekili Selman el-Cerişi,  Emirlik Genel Sekreteri Salih bin Abdullah el-Kadi, Asir Bölge Tarım Bölümü  Başkanı Fehd el-Fertiş, Asir Bölgesi Polis Müdürü Binbaşı Salih bin Süleyman  el-Kerzai ve diğer yetkililerin olduğu ifade edildi.

Olay ile ilgili henüz ayrıntılı bilgi verilmedi.

SABOTAJ OLABİLİR

Ayrıca yine dün akşam prenslerin ve üst düzey bürokratların tutuklandığı yolsuzluk operasyonun hemen ardından bu haberin gelmesi, helikopterin sabotaj sonucu düşme ihtimalini kuvvetlendirdi.

SON GÖRÜNTÜLERİ ORTAYA ÇIKTI

Öte yandan prensin düşen helikoptere binmeden hemen önce çekilen görüntüleri ortaya çıktı.

 

ARAMA KURTARMA ÇALIŞMALARINDAN GÖRÜNTÜLER... Güncellenme Tarihi : 6.11.2017 01:29

İLGİLİ HABERLER