Siyah-beyazlı kulüpten yapılan açıklamada, basında bir süredir, Gaziantepspor'un futbolcusu Tabata ile ilgili olarak, Beşiktaş'ın transfer girişiminin olduğu haberlerinin yapıldığı ve oyuncunun bonservisine yönelik aslı olmayan rakamların ortaya atıldığı belirtildi.
Açıklamada, ''Rodrigo Barbosa Tabata'nın transferi konusunda başkanımız Yıldırım Demirören'in Gaziantepspor Başkanı İbrahim Kızıl'dan, oyuncularını satıp satmayacaklarına ilişkin görüş almaktan öte herhangi bir girişimi olmamıştır. Gaziantepspor Başkanı İbrahim Kızıl'ın bu oyuncuyu satmayacaklarını ifade etmesi üzerine bir daha bu konu başkanlar ve kulüpler düzeyinde gündeme gelmemiştir, bonservis ücreti hiç konuşulmamıştır'' denildi.
Basında iddia edilen astronomik rakamların, tamamen hayal ürünü olduğu ve gerçekle hiçbir ilgisi olmadığı belirtilen açıklamada, ''Tabata, kulübümüz transfer gündeminde asla yer almadığı gibi, bu tarz asılsız haberler her iki kulübü ve futbolcuyu yıpratmaktadır'' ifadeleri kullanıldı.
'TABATA GÜNDEMİMİZDE DEĞİL!..'

Hızlı Özet
“Beşiktaş Kulübü, Gaziantepspor'un Brezilyalı futbolcusu Rodrigo Barbosa Tabata'nın transfer gündemlerinde olmadığını açıkladı.”
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Arda Güler imzayı atıyor
Real Madrid ve Milli Takım'ın yıldız futbolcusu Arda Güler, gösterdiği performansla takdir toplarken İspanyol ekibi ile sözleşme uzatma kararı aldı.

Galatasaray'a Leroy Sane piyangosu!
Galatasaray’da beklentilerin altında kalan Leroy Sane için Suudi Arabistan ekibi devreye girdi. Suudi ekibinin Alman yıldız için ocakta teklif hazırladığı belirtildi. işte detaylar...

Greenwood için ceza tehlikesi!
Sarı-Lacivertlilerin İngiliz yıldızı Mason Greenwood, rakibine yaptığı sert müdahalenin ardından hakem Revan Hamzazade tarafından direkt kırmızı kartla oyun dışına gönderildi.

Arda Güler'den bu haberin gelmesini hiç beklemiyordu
Arda Güler kart cezası nedeniyle İtalya maçında oynayamayacağı için A Milli Takım kampından ayrılmıştı. İspanyol basını, Jose Mourinho'nun bu haberi nasıl karşıladığını aktardı.