Spor
  • 18.7.2009 03:10

TABATA İÇİN SON SÖZ: 'SAT - MI - YO - RUZ!..'

Gaziantepspor Basın Sözcüsü Mehmet Kızıl, Brezilyalı yıldız oyuncuları Rodrigo Tabata'yı satmayacaklarını bir kez daha açıkladı !.. Kızıl, medyada ısrarla gündeme getirilmesine rağmen, bu oyuncuya bu sezon büyük ihtiyaçları olduğunu ve bu nedenle ne teklif edilirse edilsin Tabata'nın satılmayacağını söyledi.

Mehmet Kızıl, bu sezon lige çok kaliteli bir ekiple gireceklerini, çalışmaların Hollanda kampında yoğun bir şekilde sürdüğünü belirtti. Kızıl, birçok kulübün transferi ile yakından ilgilendiği Rodrigo Tabata'yı kimseye satmayacaklarını ifade ederek, şöyle konuştu:

''Bu sezon ligde kendimize büyük hedefler çizdik. Özellikle ligde ve Türkiye Kupasında çok iddialıyız. Kulübümüzün 40. kuruluş yıldönümünü kutlayacağımız bu sezon ligde fırtına gibi esecek, üst sıraları zorlayacak bir takım yarattığımıza inanıyorum. Bu hedefe ulaşmak için kadrodaki kaliteli oyuncularımıza çok ihtiyacımız var. Oyunculardan biri de Brezilyalı yıldız oyuncumuz Tabata. Ne verirlerse versinler, ne teklif ederlerse etsinler satmayacağız. Satmıyoruz, kesin kararımız budur. Herkesin içi rahat olsun. Bu sezon ligde Tabata fırtınası esecek. Gaziantepspor bu sezon lige damgasını vuracak.''

Kızıl, transfer çalışmalarının sürdüğünü, yeni transfer edecekleri santrforun en kısa zamanda kampa katılacağını sözlerine ekledi. Bu arada Gaziantepspor, Arnhem Golden Trup Otel'in kamp sahasında çalışmalarını yoğun tempoda sürdürüyor. Teknik direktör Jose Couceiro, oyuncularına taktik ağırlıklı çalışma yaptırırken, defans oyuncularından Soner, Deumi, Julio Cezar ve Erkan ile özel konuştu, Den Bosch maçında yapılan hataları anlattı. Öte yandan kırmızı-siyahlı bazı futbolcular, cuma namazını, İstanbul Büyükşehir Belediyesporlu oyuncularla birlikte Apeldoon Eyüp Sultan Camii'nde kıldılar.

Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 16:13

İLGİLİ HABERLER