Spor
  • 18.8.2018 11:04

Tabuta çiviyi çakan Negredo gidiyor

Beşiktaş, uzun süredir elinden çıkartmak istediği Negredo için Monaco kulübüyle anlaşmaya vardı. Negredo için Kartal bonservis parası talep etmeyecek. 4.3 milyon euroluk ücretinin tamamını ise yeni takımı ödeyecek.

BEŞİKTAŞ’A büyük umutlarla transfer edilen Negredo geçen sezon hayal kırıklığı yaşattı. Cenk’in ayrılmasından sonra Şenol Güneş’in çok büyük fırsatlar verdiği İspanyol oyuncu, beklentilerin gerisinde kaldı. Bu sezon başında da Güneş, onun kampa katılmayacağını duyurdu. Ancak satışı için yapılan görüşmeler sonuçsuz kalınca Negredo geri döndü. Kamp çalışmalarının ikinci etabına katıldı, bir yandan da kendisine yeni kulüp aramayı sürdürdü. Bir çok Avrupa kulübüyle görüşen İspanyol golcünün yolu Monaco’yla kesişti.

2 MİLYONDAN VAZGEÇTİ

İspanyol ve Fransız basını, Negredo’nun Monaco ile kesin anlaşmaya vardığını, Beşiktaş’ın da bu oyuncuyu göndermeyi kabul ettiğini duyurdu. Beşiktaş’ın oyuncuyu bedelsiz olarak vermeye razı olduğu belirtildi. Negredo’nun sezonluk 4.8 milyon euroluk alacağının ise tamamını Monaco kulübü karşılayacak. Beşiktaş bu oyuncudan hedeflediği 2 milyon euroluk satış gelirinden vazgeçti.

Güncellenme Tarihi : 18.8.2018 11:05

İLGİLİ HABERLER