Asayiş
  • 21.6.2018 13:04

Tacizci Muharrem İnce’yi FETÖ kurtarmış

CHP’nin cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce’nin taciz skandalındaki “FEYÖ kıyağı” deşifre oldu. 6 yıl önce kendisinden yardım isteyen bir kadına taciz içerikli mesajlar gönderen Muharrem İnce hakkında açılan soruşturmada, takipsizlik kararının FETÖ’cü bir savcı tarafından verildiği ortaya çıktı.

Fetullahçı Terör Örgütü’nün ( FETÖ) kaset kumpası sonucu CHP’nin başına getirilen Kemal Kılıçdaroğlu’nun eşinden bile gizlediği cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce de “FETÖ torpilli” çıktı. Deniz Baykal’ı 2010 yılında CHP’nin başından düşürüp, birkaç gün içinde Kemal Kılıçdaroğlu’nun CHP’nin başına getiren kaset ifşasını organize eden FETÖ’nün, cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce’yi nasıl ipten aldığı deşifre oldu. CHP’nin cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce’nin 2012 yılında bir kadını taciz etmesi ile ilgili açılan davada FETÖ izine rastlandı. Kendisinden yardım isteyen Fatma B. isimli bir kadına taciz içerikli mesajlar gönderen Muharrem İnce ile bağlantılı soruşturmada, takipsizlik kararının FETÖ irtibatlı savcı tarafından verildiği ortaya çıktı..

“CHP’Lİ KADINLAR İNCE’NİN YANINA OTURMASIN”

TBMM eski Başkanı ve Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, Muharrem İnce'nin taciz skandalının patladığı günlerde, "Fezlekeden 3-4 mesaj okudum, yüzüm kızardı. CHP'li kadınlar İnce'nin yanına oturmasın" demişti. Bu sözlere karşı Muharrem İnce, "Korkmuyorum, yargıda hesaplaşacağız. Hiçbir şe­ye de­ğil de an­ne­me üzü­lü­yo­rum. Eşim dal­ga ge­çi­yor oğ­lum gü­lü­yor ama an­nem çok üzü­lü­yor. Has­ta olu­yo­r” ifadesini kullanmıştı.

6 yıl önce kendisinden yardım isteyen bir kadına taciz içerikli mesajlar gönderen Muharrem İnce hakkında açılan davada takipsizlik kararının FETÖ’cü Ferhat Sarıkaya tarafından verildiği belirlendi.

SAVCI ÜZERİNE GİTMEDİ

CHP’li Muharrem İnce’nin avukatı Haluk Pekşen, 24 Kasım 2012 yılında Vatan gazetesine yaptığı açıklamada, İnce’nin taciz ettiği mağdurenin kendilerine şantaj yaptığını iddia ederek, “Bu belgelemeyi yapar yapmaz savcılığa suç duyurusunda bulunduk ve icra takibi başlattık. Suç duyurumuz Savcı Ferhat Sarıkaya’ya düştü ve hemen takipsizlik verildi. Eğer Sarıkaya üzerine gitseydi, İnce’nin attığı iddia edilen mesajların içeriğine ulaşabilecekti” ifadelerini kullandı.

Evli ve bir çocuk babası olan Muharrem İnce'nin, 533653.... No'lu telefonundan Fatma B.,'ye gönderilen mesajların bazıları şöyle: "Tamam özür dilerim. Yeter ki beni bir daha arama. Zaten bende numaran yok", "Sen gerçekten bir o... ç... sun", "Sana ne be o...", "Sen o... sun elinden geleni yap", "Fatma hanım genel merkezi arayıp beni şikayet etmeniz hoş değil. Yakıştıramadım. Yine de istediğini yapmakta serbestsiniz."

 YENİ AKİT

Güncellenme Tarihi : 22.6.2018 13:33

İLGİLİ HABERLER