Ekonomi
  • 9.10.2017 19:21

TAHİNCİOĞLU’NDAN TARİHİ SEMTE YAKIŞIR PROJE:

NİDAPARK BOMONTİ

Hayata geçirdiği ayrıcalıklı projelerle gayrimenkul sektörünün öncülerinden olan  Tahincioğlu’nun, 100 yılı aşkın tarihiyle İstanbul’un prestijli semti ve şehrin yeni gözdesi Bomonti’de hayata geçirdiği yeni projesi Nidapark Bomonti’de satışlar başladı. İsteyene manzara, isteyene teras, isteyene de bahçe keyfi sunan bölgenin en kapsamlı karma projelerinden Nidapark Bomonti, yaşam, ofis ve alışveriş alanlarının yanı sıra meydan kullanımı da sunuyor.  Tahincioğlu Yönetim Kurulu Başkanı Özcan Tahincioğlu, İstanbul’un 100 yılı aşkın tarihe sahip semti Bomonti’de ‘Kolay Ulaşılan, Zor Vazgeçilen’ Nidapark Bomonti projesinin hem semt, hem de mülk sahiplerine konforlu bir yaşam sunacağını söyledi.

Gayrimenkul sektörünün önde gelen isimlerinden Tahincioğlu imzasıyla İstanbul’un 100 yılı aşkın tarihi semti Bomonti’de hayata geçirilen lüks konut projesi Nidapark Bomonti projesinde satışlar başladı. Farklı bölümlerden oluşan ve mülk sahiplerine şehrin kalbinde konforlu yaşam alanları sunan Nidapark Bomonti’de daire fiyatları KDV dâhil 714.000 TL’den başlıyor. Projenin 3 yıl sonra teslim edilmesi planlanıyor.

Projenin tanıtımı amacıyla düzenlenen basın toplantısında konuşan Tahincioğlu Yönetim Kurulu Başkanı Özcan Tahincioğlu, İstanbul'un merkezi noktalarından Şişli Bomonti'de yükselen Nidapark Bomonti projesiyle rezidans, ofis ve alışveriş alanlarıyla ayrıcalıklı bir yaşam alanı sunduklarını söyledi. Özcan Tahincioğlu projeye ilişkin şu bilgileri verdi: “100 yılı aşkın tarihiyle, İstanbul’un en eski semtlerinden prestij sahibi semti Bomonti, şehrin yeni gözdesi konumunda. İstanbul’un en önemli ulaşım akslarının üstünde, şehrin eğlence, kültür ve sanat hayatının kalbinde yer alan Bomonti’de ‘Kolay Ulaşılan, Zor Vazgeçilen’ Nidapark Bomonti projemizle hem semt, hem de mülk sahiplerine konforlu bir yaşam sunmaya hazırlıyor, dedi.

100 yıllık tarihin içinde Nidapark Bomonti

Nidapark Bomonti; 100 yılı aşkın tarihiyle, eski İstanbul’un prestij sahibi semti Bomonti’nin ve şehrin yeni gözdesi olmaya aday bir proje olduğunu dile getiren Tahincioğlu Genel Müdürü Alpaslan Çalım şu bilgileri verdi: “Nidapark Bomonti Kule, Nidapark Bomonti Teras, Nidapark Bomonti Suit, Nidakule Bomonti Ofis, Nidapark Bomonti Meydan’dan oluşan Nidapark Bomonti; Beyoğlu, Beşiktaş ve Maslak aksına komşu bir karma proje.

Tahincioğlu’nun karma projelerdeki uzmanlığıyla geliştirilen Nidapark Bomonti, iyi düşünülmüş ve doğru planlanmış projesiyle isteyene manzara, isteyene teras, isteyene de bahçe keyfi sunuyor.”

Nidapark Bomonti’den Tarihi Yarımada Manzarası


 

Nidapark Bomonti projesi; Nidapark Bomonti Teras, Nidakule Bomonti Ofis, Nidapark Bomonti Kule, Nidapark Bomonti Meydan, Nidapark Bomonti Suit olmak üzere 5 bölümden oluşuyor. İstanbul ve tarihi yarımada manzarasını gözler önüne seren Nidapark Bomonti Kule’de 1+1’den 4,5+1’e kadar daire tipleri bulunuyor. Nidapark Bomonti Teras ise geniş terasları ve yatay yerleşimiyle iç bahçedeki peyzaj alanıyla keyifli bir ortam sunarak 1+1’den 4+1’e kadar değişen daire tipleriyle alternatif sunuyor. Proje içerisinde kapalı ve açık yüzme havuzu, havuz çevresinde dinlenme ve güneşlenme terası, fitness salonu bulanan projede 1+1 ve 2+1 daireler için birer adet, 3+1 daireler için ikişer adet ve 4+1 daireler için üç otopark yeri tahsis edilirken, kapalı otoparklardan doğrudan tüm dairelere asansör ile ulaşım imkânı bulunuyor. Ödemelerde cazip ödeme avantajları da dikkat çekiyor. Projede %5 peşinat, 6 ay sonra %5 ara ödeme, 12 ay sonra %10  ara ödeme, %80’lik kısmı 60 aya kadar

% 0 faiz,  61-120 aylık seçilen vadelerde ise % 0.45 aylık faiz imkânı yer alıyor. Satışlarda anlaşmalı olan Vakıfbank, Halkbank, Akbank’tan kredi seçeneklerinden yararlanılabiliyor. Projede peşin alım yapmak isteyenlere ise  %15 indirim yapılıyor.

TAHİNCİOĞLU HAKKINDA

Tahincioğlu Gayrimenkul, Tahincioğlu Holding’in gayrimenkul geliştirme ve yatırım alanında

faaliyet gösteren grup şirketidir. Türkiye’deki gayrimenkul sektörünün önde gelen isimlerinden biri olup nitelikli perakende, ofis, konut ve alışveriş merkezi projelerinin yanında birinci sınıf otellerin inşa ve geliştirme çalışmalarında da bulunmaktadır.

Geliştirmekte olduğu projelere ilave olarak, şirketin aktif bir şekilde yönetimini üstlendiği,

gelir getiren gayrimenkul varlıklarından oluşan geniş bir portföyü de mevcuttur.

Tahincioğlu’nun şu ana kadar tamamlanmış ve devam etmekte olan projelerinin inşaat alanı

yaklaşık 3,5 milyon metrekaredir. Tahincioğlu’nun inşaat firması olan Nida İnşaat, her projede yüklenici görevini üstlenmektedir. Firmanın sembolü hâline gelen projeleri arasında Palladium Tower,

Palladium Ataşehir Alışveriş Merkezi ve Rezidans, Palladium Antakya Alışveriş Merkezi,

Nidakule Kozyatağı, Nidakule Göztepe, Swissôtel Büyük Efes ve Kongre Merkezi yer alıyor.

Tahincioğlu, LEED Gold Sertifika adayı olan ofis projelerinden Nidakule Levent ve Nidakule Ataşehir Batı tamamlanmış olup, Nidakule Finans Merkezi yanı sıra konut projelerinden Nidapark Kayaşehir, Nidapark Küçükyalı ve Nidapark Bomonti’de inşaatlar devam etmektedir. Tahincioğlu’nun konut projelerinden Nidapark Başakşehir’in ise inşaat süreci tamamlanmış olup, teslimleri 2017 yılının üçüncü çeyreğinde gerçekleşecektir.

Haziran 2015’te Nidapark Beşiktaş’ı, Nisan 2016’da Nidakule Ataşehir Güney’i, Eylül 2016’daNidakule Ataşehir Kuzey’i ve Haziran 2017’de Nidapark Seyrantepe projelerini tamamlayarak teslim eden Tahincioğlu, “Evim Değerleniyor” kapsamında çeşitli kentsel dönüşüm projeleri de yürütmektedir.

Tahincioğlu Gayrimenkul’ün İstinye, Kağıthane, Kozyatağı, Zeytinburnu, Çengelköy, Beykoz ve Yenisahra’da planlama aşamasında projeleri bulunuyor.


 

Güncellenme Tarihi : 9.10.2017 19:30

İLGİLİ HABERLER