Spor
  • 23.1.2014 18:26

Tahkim'den Kasımpaşa-Beşiktaş maçı kararı

TFF, Tahkim Kurulu Kasımpaşa-Beşiktaş maçı için 3 gün sonra karar vereceğini açıkladı. dün PFDK'dan yapılan açıklamada şöyle denildi

Kasımpaşa A.Ş.'nin TFF Yönetim Kurulu'nun 12.01.2013 tarih ve 36 sayılı toplantısında aldığı karara itirazına ilişkin dosyada TFF Genel Sekreterliği'nden istenen cevap dilekçesinin geldiği görüldü. Talep doğrultusunda duruşma açıldı, duruşmaya Kasımpaşa A.Ş. ve TFF vekilleri katıldı, sözlü açıklamaları dinlendi, müsabaka görüntüleri izlendi.

- Beşiktaş A.Ş.'nin müdahil sıfatıyla yargılamaya katılma talebinin; asli ve fer'i müdahillik şartlarının gerçekleşmemesi nedeniyle reddine oybirliği ile;
- Dosyanın incelemeye alınmasına;
5. E.2014/6
Beşiktaş A.Ş. 'nin, TFF Yönetim Kurulu'nun 12.01.2013 tarih ve 36 sayılı toplantısında aldığı karara itirazına ilişkin dosyada TFF Genel Sekreterliği'nden istenen cevap dilekçesinin geldiği görüldü. Talep doğrultusunda duruşma açıldı, duruşmaya Beşiktaş A.Ş.'yi ve Federasyonu temsilen vekilleri katıldı, sözlü açıklamaları dinlendi, uyuşmazlığa sebep olan görüntüler izlendi.
- Beşiktaş A.Ş. vekiline talebi doğrultusunda, TFF vekilinin cevap dilekçesine karşı beyanlarını sunmak üzere 3 günlük kesin süre verilmesine karar verilmiştir..."
 

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 08:15

İLGİLİ HABERLER