Gündem
  • 23.9.2014 17:46

Tahta levhalar araçların üzerine uçtu

Olayda ölen ya da yaralanan olmazken, bazı araçlarda hasar meydana geldi. Öte yandan, aynı şantiye içerisinde bulunan bir ağaç da fırtınanın etkisiyle devrildi. Yoldan otomobiliyle geçen bir vatandaş ise, otomobilinin üstüne devrilen perdelerin görüntüsünü çekti. Sürücü, daha sonra seyir halinde olduğunu ve bir anda perdelerin aracının üstüne devrildiğini söyledi.

E-5 yan yol geçici olarak trafiğe kapanırken, otomobillerin plaka altından çıkarılmasıyla kısa sürede yol trafiğe açıldı. 

SULTANBEYLİ

Sultanbeyli'de okul çatısı uçtu

Sultanbeyli'de okul çatısı uçtu - Tıkla İzle

Sultanbeyli’de bir okul inşaatının çatısında fırtına nedeniyle çökme meydana geldi. Olayda 2 inşaat işçisi yaralanırken, polis okul çevresinde güvenlik önlemleri aldı. Sultanbeyli'de fırtına nedeniyle inşaatı devam eden bir okulun çatısında çökme meydana geldi. Olayda 2 inşaat işçisi yaralandı.

Olay, Sultanbeyli Fatih Mahallesi’nde bulunan Anafartalar İmam Hatip Ortaokulu’nda meydana geldi. Yenileme çalışması yapılan okulun çatısının bir kısmında fırtına nedeniyle çökme meydana geldi. Çökme esnasında iki inşaat işçisi yaralandı. İsimlerinin Fahri Özek ve İbrahim Mutlu olduğu öğrenilen 2 inşaat işçisi, olay yerine gelen ambulanslarla Sultanbeyli Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Olay yerine gelen polis ekipleri, inşaat çevresine şerit çekerek, güvenlik önlemleri aldı. 

 

 

Bu video Adobe Flash Player'ın son sürümünü gerektirmektedir.

Adobe Flash Player'ın son sürümünü indirin.

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 01:35

İLGİLİ HABERLER