Asayiş
  • 8.8.2022 15:34

Takıntılı aşık 16 yaşındaki kızın başına sıktı

Beyza 2 günlük mücadeleyi kaybetti: Geçen yıl kaçırdığında Müge Anlı'dan yardım istemişler...

İstanbul Bahçelievler'de 16 yaşındaki Beyza Doğan sosyal medyadan tanıştığı ve bir süre sonra saplantılı aşık haline geldiği iddia edilen 28 yaşındaki Selim Tekin tarafından ensesinden vuruldu. Tekin aynı tabancayla intihar etmeye kalktı. Hastaneye kaldırılan Beyza Doğan 2 günlük yaşam mücadlesini kaybetti. Yapılan çalışmalarda Beyza Doğan'ın ailesinin geçtiğimiz yıl Müge Anlı ile Tatlı Sert programına da çıktığı ve Beyza'yı aradıkları öğrenildi. Beyza Doğan'ın babası Cuma Doğan, dli Tıp Kurumu önünde yaptığı yeni açıklamada, "700 bin liraya soygun yaptığını söylüyor, birlikte yurt dışına gitmek istediğini söylüyor. Diğer kızım ise 'yardım edin' diye bağırdığında kızımın kafasına sıkıyor" dedi.

Beyza Doğan (16) İstanbul saplantılı sapık tarafından öldürüldü.

Olay, önceki gün saat 18.30 sıralarında Cumhuriyet Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, Selim Tekin saplantılı olduğu Beyza Doğan'ın evine gelerek zorla içeri girdi. Selim Tekin, daha sonra Beyza Doğan'ı banyoya götürerek ensesinden ateş etti ardından da intihar girişiminde bulundu.

Ailesi Müge Anlı'dan da yardım istemiş! Saplantılı aşığı tarafından  ensesinden vurulan 16 yaşındaki Beyza Doğan hayatını kaybetti! - Takvim

O esnada evde bulunan Beyza Doğan'ın kardeşi "Kardeşimi kurtarın" diye bağırdı. İhbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Yaralılar olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından hastanede tedavi altına alındı. Beyza Doğan 2 gün süren yaşam mücadelseini kaybetti.

"KORUMA KARARI VARDI"

Adli Tıp Kurumu önünde konuşan Baba Cuma Doğan; "Kızım ilk kaçtığı zaman çocuk büroya gittim, şikayette bulundum. Bakırköy Adliyesine 35 kere şikayette bulundum. Bu kişi yine bizi takip edip kızımın dışarı çıktığı bir saatte binaya girip bir üst katta bekliyor. Kızım 'istemiyorum gelmiyorum' diye ona yalvarıyor. 700 bin liraya soygun yaptığını söylüyor, birlikte yurt dışına gitmek istediğini söylüyor. Diğer kızım ise 'yardım edin' diye bağırdığında kızımın kafasına sıkıyor. Ardından kendi kafasına sıkıyor" ifadelerini kullandı.

Güncellenme Tarihi : 9.8.2022 00:24

İLGİLİ HABERLER