Asayiş
  • 3.5.2015 11:33

Takla atan otomobil alev alev yandı

Edinilen bilgiye göre, Keşan’dan Enez istikametine giden Recep Bakraç (32) yönetimindeki 59 ZC 321 plakalı otomobil, Siğilli rampasını çıktıktan sonra sürücünün dikkatsizliği sonucu yol ortasındaki refüje çarptı. Süratli olduğu tahmin edilen otomobil, daha sonra ise çok sayıda takla atarak yaklaşık 150 metre sonra karşı şeride geçerek durabildi. Bu sırada alev alan otomobil yanmaya başladı. Otomobilin takla atması sırasında araçtan fırlayan sürücü Bakraç ise ağır yaralandı. Olay yerine gelen ambulansla Keşan Devlet Hastanesi’ne kaldırılan Bakraç’ın hayati tehlikesinin olduğu öğrenildi.

Öte yandan, yanan araca ilk müdahaleyi çevredeki vatandaşlar yaptı. Ancak yangının büyümesi nedeniyle olay yerine gelen jandarma ekipleri vatandaşları yanan araçtan uzaklaştırarak güvenlik önlemi aldı.
Olay yerine gelen Keşan Belediyesi’ne ait itfaiye ekipleri, yaklaşık 1 saatlik müdahalenin ardından yanan aracı söndürdü. Yanan aracın benzin veya gazlı olmaması ise büyük bir faciayı önledi. Küle dönen araç kullanılmaz hale geldi. Yangın nedeniyle kapanan yolda trafik tarla yollarından verildi.

Kazada yaralanan Recep Bakraç’ın başından aldığı darbe ile ağır yaralı olduğu öğrenildi. Bakraç; Keşan Devlet Hastanesi’nde yapılan tedavisinin ardından durumunun ağır olması nedeniyle Edirne’de bulunan özel bir hastaneye sevk edildi.

TURGAY BALCI

 

Güncellenme Tarihi : 18.3.2016 20:40

İLGİLİ HABERLER