TAKSİM MEYDANI'NDA KANLI EYLEM...

••2 dk okuma
TAKSİM MEYDANI'NDA KANLI EYLEM...

Hızlı Özet

“Taksim Meydanı'ndaki Cumhuriyet Anıtı önüne gelen tekerlekli sandalyeli bir vatandaş boğazına bıçak dayayarak eylem yaptı.”

Polislere direnen eylemci vatandaş bir ara bıçağı bacağına sapladı. Dizi kanlar içinde kalan adamı arkasından yaklaşan bir vatandaş etkisiz hale getirdi.



Yediği kurşunlar nedeniyle sakatlanan ve tekerlekli sandalyeye mahkum olan Şahin Poyraz isimli bir vatandaş açtığı tazminat davasını kazanamayınca soluğu Taksim Meydanı'nda aldı. Başbakan ve bakanlara tepkisini dile getiren bir pankart açan Poyraz elindeki ekmek bıçağını da boğazına dayadı.



Polisi yanına yaklaştırmayan ve etrafa bağıran vatandaş herkesin gözü önünde bıçağı bacağına sapladı. Bacağı kanlar içinde kalan adamın eylemi yaklaşık 20 dakika kadar sürdü.



Etrafta çok sayıda meraklı vatandaş toplanırken Şahin Poyraz'ın arkasından bir kişi yaklaştı. Müdahale eden vatandaş eylemciyi tutarken polisler de adamın elindeki bıçağı almaya çalıştı. Bu sırada yaşanan arbede sırasında polis biber gazı da kullandı.



Yere düşen Şahin bir süre direnmesine rağmen ellerinin kelepçelenmesinden kurtulamadı. Olay yerine çağrılan ambulansa bindirilen şahıs bacağındaki yaranın tedavisi için Şişli Etfal Eğitim Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.



Polislere direnen eylemci vatandaş bir ara bıçağı bacağına sapladı. Dizi kanlar içinde kalan adamı arkasından yaklaşan bir vatandaş etkisiz hale getirdi.



Yediği kurşunlar nedeniyle sakatlanan ve tekerlekli sandalyeye mahkum olan Şahin Poyraz isimli bir vatandaş açtığı tazminat davasını kazanamayınca soluğu Taksim Meydanı'nda aldı. Başbakan ve bakanlara tepkisini dile getiren bir pankart açan Poyraz elindeki ekmek bıçağını da boğazına dayadı. Polisi yanına yaklaştırmayan ve etrafa bağıran vatandaş herkesin gözü önünde bıçağı bacağına sapladı. Bacağı kanlar içinde kalan adamın eylemi yaklaşık 20 dakika kadar sürdü.



Etrafta çok sayıda meraklı vatandaş toplanırken Şahin Poyraz'ın arkasından bir kişi yaklaştı. Müdahale eden vatandaş eylemciyi tutarken polisler de adamın elindeki bıçağı almaya çalıştı.



Bu sırada yaşanan arbede sırasında polis biber gazı da kullandı. Yere düşen Şahin bir süre direnmesine rağmen ellerinin kelepçelenmesinden kurtulamadı. Olay yerine çağrılan ambulansa bindirilen şahıs bacağındaki yaranın tedavisi için Şişli Etfal Eğitim Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.

Bu haber 2558 kez görüntülendi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

SPK eski Başkanı İbrahim Ömer Gönül için Bakanlık’tan soruşturma izni istendi
Asayiş

SPK eski Başkanı İbrahim Ömer Gönül için Bakanlık’tan soruşturma izni istendi

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, Eski Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) Başkanı İbrahim Ömer Gönül için Hazine ve Maliye Bakanlığı’ndan soruşturma izni talep etti.

Habervitrini12885 Görüntüleme
İşte Zen Pırlanta sahiplerine atılan tehdit mesajları: Arabanızla havaya uçururuz
Asayiş

İşte Zen Pırlanta sahiplerine atılan tehdit mesajları: Arabanızla havaya uçururuz

İstanbul'da "Çirkinler" silahlı suç örgütünün, Zen Pırlanta sahiplerine gönderdiği yağma amaçlı tehdit mesajları ortaya çıktı. Soruşturmada yakalanan çete üyesi 5 şüphelinin, mağdurlara, "Sizi o bindiğiniz arabalarla havaya uçururuz", "Bindiğin Mercedes'e kadar biliyoruz" ve "Akşama kadar bize dönüş olmasın gerisini siz düşünün artık" şeklinde mesajlar attığı belirlendi.

Habervitrini15039 Görüntüleme
Sırtımızda naylon erittiler
Asayiş

Sırtımızda naylon erittiler

Olay, İstanbul'un Kağıthane ilçesi Merkez Mahallesi’nde meydana geldi. Hakan Ç. ile Görkem Serkan T., iddiaya göre alacak meselesi nedeniyle bir evde darbedildi. ​

Habervitrini14745 Görüntüleme
Denizolgun dosyasında çember daralıyor! İki kritik iddianame
Asayiş

Denizolgun dosyasında çember daralıyor! İki kritik iddianame

Eski Ulaştırma Bakanı Arif Ahmet Denizolgun’un 2016’daki ölümüne ilişkin soruşturmada 10 yıl sonra iki kritik iddianame hazırlandı. Soruşturmada daha önce “yok” denilen otopsi videosunun, fethi kabir kararının alındığı gün ortaya çıktığı belirlendi. Üç Adli Tıp görevlisi hakkında “resmî belgede sahtecilik”, Denizolgun’un özel doktoru olduğu belirtilen Nurettin Demirkol hakkında ise “yalan tanıklık” suçundan dava açıldı.

Habervitrini10002 Görüntüleme