Asayiş
  • 13.8.2009 00:02

TAKSİM MEYDANI'NDA KANLI EYLEM...

Polislere direnen eylemci vatandaş bir ara bıçağı bacağına sapladı. Dizi kanlar içinde kalan adamı arkasından yaklaşan bir vatandaş etkisiz hale getirdi.

Yediği kurşunlar nedeniyle sakatlanan ve tekerlekli sandalyeye mahkum olan Şahin Poyraz isimli bir vatandaş açtığı tazminat davasını kazanamayınca soluğu Taksim Meydanı'nda aldı. Başbakan ve bakanlara tepkisini dile getiren bir pankart açan Poyraz elindeki ekmek bıçağını da boğazına dayadı.

Polisi yanına yaklaştırmayan ve etrafa bağıran vatandaş herkesin gözü önünde bıçağı bacağına sapladı. Bacağı kanlar içinde kalan adamın eylemi yaklaşık 20 dakika kadar sürdü.

Etrafta çok sayıda meraklı vatandaş toplanırken Şahin Poyraz'ın arkasından bir kişi yaklaştı. Müdahale eden vatandaş eylemciyi tutarken polisler de adamın elindeki bıçağı almaya çalıştı. Bu sırada yaşanan arbede sırasında polis biber gazı da kullandı.

Yere düşen Şahin bir süre direnmesine rağmen ellerinin kelepçelenmesinden kurtulamadı. Olay yerine çağrılan ambulansa bindirilen şahıs bacağındaki yaranın tedavisi için Şişli Etfal Eğitim Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.

Polislere direnen eylemci vatandaş bir ara bıçağı bacağına sapladı. Dizi kanlar içinde kalan adamı arkasından yaklaşan bir vatandaş etkisiz hale getirdi.

Yediği kurşunlar nedeniyle sakatlanan ve tekerlekli sandalyeye mahkum olan Şahin Poyraz isimli bir vatandaş açtığı tazminat davasını kazanamayınca soluğu Taksim Meydanı'nda aldı. Başbakan ve bakanlara tepkisini dile getiren bir pankart açan Poyraz elindeki ekmek bıçağını da boğazına dayadı. Polisi yanına yaklaştırmayan ve etrafa bağıran vatandaş herkesin gözü önünde bıçağı bacağına sapladı. Bacağı kanlar içinde kalan adamın eylemi yaklaşık 20 dakika kadar sürdü.

Etrafta çok sayıda meraklı vatandaş toplanırken Şahin Poyraz'ın arkasından bir kişi yaklaştı. Müdahale eden vatandaş eylemciyi tutarken polisler de adamın elindeki bıçağı almaya çalıştı.

Bu sırada yaşanan arbede sırasında polis biber gazı da kullandı. Yere düşen Şahin bir süre direnmesine rağmen ellerinin kelepçelenmesinden kurtulamadı. Olay yerine çağrılan ambulansa bindirilen şahıs bacağındaki yaranın tedavisi için Şişli Etfal Eğitim Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.

Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 15:47

İLGİLİ HABERLER