Asayiş
  • 15.9.2019 23:41

Taksinin aynasını kıran kadını sokak ortasında dövdü

Taksici kendisi ile tartıştığı ve dikiz aynasını kırdığı için bir kadını sokak ortasına darp etti. Köroğlu Mahallesi'nde meydana gelen olayda bir kadın, taksi sürücüsü ile tartıştı ve sinirlenerek araçtan indi. O sinirle aracın aynasını kıran kadın ile taksici birbirine girdi. Taksicinin sokak ortasında dövdüğü kadın ile taksi sürücüsü birbirlerinden şikayetçi oldular.

Kadına şiddet olayı bu kez son dakika olarak Bolu'dan geldi. Taksici ile tartışan kadın aracından inerek taksi şoförünün dikiz aynasını kırdı. Ne olduysa o sırada oldu. Taksi şoförü aynasını kırdığı için tartıştığı kadını sokak ortasında darp etti. Birbirlerinden şikayetçi olan taksici ile kadın olayında ayrıntılar korkuttu.

Olay, önceki akşam Köroğlu Mahallesi Uğur Mumcu Parkı kavşağı mevkisinde meydana geldi. Bir kadın, tartıştığı taksi sürücüne sinirlenerek araçtan indikten sonra aracın aynasını kırdı.

Buna kızan taksici de aracından inerek kadına tekme tokat saldırıp darbetti. O anlar, bir vatandaş tarafından cep telefonu ile kaydedildi. Görüntülerde taksicinin kadına saldırırken, "Aynayı niye kırıyorsun. Bu ayna ne olacak?" dediği görüldü.

Bu sırada çevredeki sürücüler araçlarından inip, kadını darbeden adamı engelledi. Tarafların daha sonra polis çağırarak birbirinden şikayetçi oldukları öğrenildi..

Güncellenme Tarihi : 16.9.2019 00:01

İLGİLİ HABERLER