Spor
  • 20.8.2009 00:42

TALLİNN TEKNİK DİREKTÖRÜ : G.SARAY ÇOK BÜYÜK TAKIM

UEFA Avrupa Ligi play-off turu ilk maçında Galatasaray ile karşılaşacak Estonya'nın Levadia Tallinn takımının antrenörü Marco Kristal, mücadelenin kendileri için zor geçeceğini belirterek, "Buraya gelip oynamak bizim için büyük bir şans" dedi. 

Ali Sami Yen Stadı'nda düzenlenen ve Levadia Tallinn Teknik Direktörü Igor Prins'in katılmadığı basın toplantısında antrenör Marco Kristal, medya mensuplarının karşısına çıktı. Galatasaray'ın büyük bir takım olduğunu belirten Kristal, ''Buraya gelip oynamak bizim için de büyük bir şans. Oyuncularımız da sabırsızlıkla bu maçı bekliyor. Özellikle seyircinin baskısıyla çok zor bir maç olacağını biliyoruz. Fakat buna karşın maç 0-0 başlayacak. Biz de neler yapabileceğimizi göreceğiz'' diye konuştu.

İspanya'nın Almeria takımına transfer olan etkili oyuncuları Nikita Andreev'in yokluğunu hissedeceklerini ifade eden Kristal, ''Nikita bizim için çok önemli bir oyuncuydu. Ancak İspanya Ligi'nden iyi bir öneri alınca onu satmak durumunda kaldık. Elbette onun boşluğunu hissedeceğiz. Ama diğer oyuncularımız da onun boşluğunu doldurmak için ellerinden geleni yapacak'' dedi.

Bu arada, az sayıda basın mensubunun izlediği basın toplantısı oldukça kısa sürdü. Yaklaşık 2 dakika süren toplantıda basın mensuplarının da hiç soru sormaması karşısında şaşıran Kristal, gülerek toplantıyı sonlandırdı.

LEVADIA TALLINN, HAZIRLIKLARINI TAMAMLADI
Öte yandan Levadia Tallinn, hazırlıklarını son antrenmanla tamamladı. Ali Sami Yen Stadı'nda, antrenör Marco Kristal yönetiminde gerçekleştirilen antrenmanda futbolcular, ısınma hareketlerinin ardından taktik ağırlıklı bir çalışma yaptılar.

Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 15:39

İLGİLİ HABERLER