Spor
  • 28.8.2009 00:00

'TAM BİR TAKIM OLDUK!..'

Beştepe İlhan Cavcav tesislerinde düzenlenen basın toplantısında Doll, hafta sonu oynayacakları Kasımpaşa maçını ve önceki karşılaşmaları değerlendirdi.

Alman çalıştırıcı, geride kalan 3 hafta için ''Normal şartlarda bakacak olursak, 5 puanımız olmalıydı. Hatta optimistik olmak gerekirse 7 puanımız dahi olabilirdi. Bulduğumuz gol fırsatlarını değerlendiremedik. Gol yollarında eksikliklerimiz var'' dedi.

Thomas Doll, ekibinin artık tam bir takım olduğunu ifade ederek, ''Tam bir takım olduğumuz söyleyebilirim. Saha içindeki görevini yerine getiren birbirine yardım eden bir takım. Maç sırasında görevini yerine getiremeyen oyuncu olursa, onu 10. dakikada maçtan alırım'' diye konuştu.

Hafta sonu karşılaşacakları Kasımpaşa'yı küçük görmemeleri gerektiğini söyleyen Alman teknik adam, ''Takım içindeki bütünlüğü bozmazsak, Kasımpaşa maçında başarılı olabiliriz'' ifadelerini kullandı.

Bir gazetecinin transfere ilişkin sorusu üzerine Doll, hücum bölgesi için 1-2 futbolcuyla görüşmelerinin sürdüğünü ve yönetim kurulunun da kendisiyle aynı fikirde olduğunu belirtti.

Ligdeki hedeflerinin ne olduğunu sorulmasına ilişkin Alman çalıştırıcı, şunları kaydetti:
''Henüz ligde 3. haftayı geride bıraktık. Almanya Birinci Futbol Ligi Bundesliga'da dahi 10. haftadan sonra hedef belirleyebilirsiniz. Bana göre Türkiye ligi ikiye ayrılıyor. Fenerbahçe, Galatasaray, Beşiktaş'ın yer aldığı bir lig. Bir de diğer takımların bulunduğu diğer bir lig. Bu üç büyük takım çok üst düzeydeler.

Gol yollarında becerikli hale gelmemiz kazanmamız açısından çok önemli. Hedef olarak şampiyonluğu belirlemek çok güzel olur. Ancak bu bugün için gerçek dışı olur. Son iki sezonda 12 teknik adamla çalışmak takım üzerinde olumsuz bir etki yapmış. Benim amacım önce takımdaki sükuneti sağlamak.''

HAZIRLIKLAR
Kırmızı-siyahlı takım Kasımpaşa maçının hazırlıklarını tesislerinde yaptığı idmanla sürdürürken, başkent ekibi koordinasyon çalışmasının ardından yarı sahada zamana karşı kontrollü maç yaparak, idmanı tamamladı.

Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 15:30

İLGİLİ HABERLER