Gündem
  • 30.9.2014 12:56

Tamamlanmadan açıldı, yine kapatıldı

.Bir süre önce orta bölümünde çökme nedeniyle kapatılan köprünün, bu kez de müteahhit firmanın işi yarım bıraktığı gerekçesiyle kapatıldığı belirtildi.

İzmit'te trafiğin en yoğun noktalarından biri olan ve D-100'deki trafiğin sık sık tıkanmasına yol açan Kandıra Kavşağı'nda, Karayolları Genel Müdürlüğü, transit geçecek araçların beklemelerini önlemek amacıyla köprü geçişi yaptırttı. Köprü, birçok eksiği olmasına rağmen 30 mart yerel seçimleri öncesi açıldı ve köprüye de Akçakoca Bey adı verildi. Ancak eksikleri olduğu için köprü bundan önce iki kez ulaşıma kapatıldı. Bir önceki kapatmaya da orta bölümündeki çökme neden oldu.

Köprüde tüm eksikliklerin giderildiği sanılırken, Karayolları dün yeniden geçişe kapattı. Burada trafik yan yollardan veriliyor. Özellikle sabah ve akşam saatlerinde geçiş, sürücüler için işkenceye dönüştü. Karayolları yetkilileri ise, müteahhit firmanın eksiklikleri tamamlamadığını, bu nedenle köprünün ulaşıma kapatıldığını belirtti. Bayrama birkaç gün kala bu köprünün kapatılması sıkıntıyı daha da arttırdı. 

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 01:25

İLGİLİ HABERLER