Yaşam
  • 11.10.2021 12:27

Tamer Karadağlı alkışlandı!.. HDP'yi sahiplenen hanımefendiye daha fazla dayanamadım

Tamer Karadağlı oyuncu Nihal Yalçın'a ateş püskürdü: Hanımefendiye HDP sahip çıktı...

Altın Portakal Ödül Töreni'nde Tamer Karadağlı ve Nihal Yalçın arasında geçen gergin dakikalar gündeme damga vurdu. Sosyal medyanın konuştuğu olay sonrası haksız yere linç edildiğini dile getiren Tamer Karadağlı ateş püskürdü. HDP'li milletvekillerinin de aralarında bulunduğu belli bir kitle tarafından kadın düşmanı olarak gösterilmeye çalışıldığını söyleyen Tamer Karadağlı katıldığı canlı yayında "Hanımefendi zaten HDP'yi, Demirtaş'ı sahiplenen ve onların da sahiplendiğini bir insan. Benim duruşum da belli olan bir duruş. PKK'nın terör örgütü olduğuna inanan insanım. Onlara sormak lazım. Öcalan'ın terörist başı olduğunu söyleyebiliyor musunuz diye." dedi. İşte Tamer Karadağlı'nın açıklamaları...

Antalya Altın Portakal'da En İyi Kadın Oyuncu ödülünü alan Nihal Yalçın ile ödülü takdim etmek için sahnye çıkan Tamer Karadağlı, oyuncunun önce ödülü almak yerine konuşmaya başlaması ile sahnede dakikalarca beklemiş sonrasında mikrofon başındaki Nihal Yalçın'a ödülünü uzatmıştı. Tamer Karadağlı'nın bu hareketine "Artık sus mu demek istiyorsunuz?" çıkışında bulunan Nihal Yalçın'ın gergin anları sosyal medyaya damga vurmuştu.

Yalçın, ödül töreni sonrası sosyal medya hesabından paylaşım yaparak, "Lütfen Tamer'in önüme geçmesine izin vermeyin. Bu gece benim gecem." dedi.

Sessizliğini 2. Sayfa programında bozan Tamer Karadağlı olaylı gece ile ilgili açıklamalarda bulundu ve haksız yere linç edildiğini dile getirerek Nihal Yalçın'a ateş püskürdü.

"ARKADA TUZLUK GİBİ DURDUM"

Karadağlı, "Bütün yorumları okudum. Yalçın'ı çok beğenirim. Ödül sırasında ilk başta ödülü vermek için hamlede bulunuyorum. Ödül törenlerinde 30 ve 45 saniye konuşulur. 3,5 dakika boyunca ben arkada tuzluk gibi durdum. Merhaba yok, teşekkürler yok." dedi.

"PERVİN BULDAN SAHİP ÇIKTI"

'Sizi eleştirenler oldu. Bununla ilgili ne düşünüyorsunuz?' sorusuna cevap veren oyuncu Karadağlı, "Linç kampanyası başlayınca bir gün bekledim. Sonra aldı başını gitti. Pervin Buldan sahip çıktı. Demek ki kendisine başka sahip çıkanlar var. Ben sadece sanatsal açıdan bakıyorum, politik açıdan değerlendirmedim.

 

Güncellenme Tarihi : 11.10.2021 12:38

İLGİLİ HABERLER