Gündem
  • 22.1.2015 12:21

Tamer Karadağlı, Erdoğan'dan neden korkuyor

Ülke TV'de yayınlanan 'Sıradışı' programına konuk olan ve geçtiğimiz günlerde bir gazeteye verdiği ropörtajda Cumhurbaşkanı Erdoğan için "Kendisinden Korkuyorum" diyen Tamer Karadağlı, sözlerine açıklık getirdi.
 

Tamer Karadağlı, Erdoğan'dan neden korkutuğunu açıkladı recep tayyip erdoğan,sıradışı,Tamer Karadağlı

Erdoğan'dan neden korktuğunu açıklayan Karadağlı aynı zamanda Erdoğan için, 'Müthiş bir hatip, inanılmaz bir karizması var, kitleleri peşinden sürükleme gücü var' dedi

PARALEL YAPIDAN HEPİMİZ KORKMALIYIZ
Eğer öyle bir yapı varsa bundan da korkarım. Ama son bir yıldır bunun varlığındanhaberdarız. Bu yapıdan hepimiz korkmalıyız. Çocuklarımızın geleceği için korkmalıyız.

GEZİ'YE KATILDIM AMA 3 GÜN SONRA GİTMEDİM
Evet Gezi Parkı eylemlerine katıldım o ağaçların kesilmesine karşı çıktım ama 3 gün sonra baktım olay başka yere gidiyor, oooo dedim. Sadece oraya gelip de ağaçları kesmeyin diyen bir gençlik yoktu. 2 defa gittim ve baktım birileri orada PKK bayrağı açmaya başlıyor ben de o karede poz vermek istemedim.

ERDOĞAN’DAN NEDEN KORKUYOR

  Ben de Sayın Erdoğan'a baktığımda böyle heybetli uzun bir adam korkutuyor ama sadece bu taraflarıyla bakmamak gerek iyi yönleri de var; sonuçta bu insan benim Cumhurbaşkanım izlerken müthiş bir hatip, kitleleri arkasından sürüklüyor, inanılmaz bir karizması var bunlar çok önemli şeyler. Yıllarca hastalandı dendi hiçbirimiz farkına bile varmadık.

 

Güncellenme Tarihi : 18.3.2016 22:43

İLGİLİ HABERLER