Yaşam
  • 22.10.2005 17:57

TAMER KARADAĞLI : HOLLYWOOD'DAN SÜPER YENİ TEKLİFLER ALDIM

İSTANBUL - Oyuncu Tamer Karadağlı, ABD'deki Hollywood yapımı filmin çekimlerini tamamlayarak yurda döndü.
     Eşi Arzu Balkan'la THY'nin tarifeli uçağıyla geldiği Atatürk Havalimanı'nda basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Karadağlı, ''Living&Dying'' adlı filmin çekimlerini başarıyla tamamladıklarını anlatarak, ''Her şey çok güzeldi. Hiçbir aksilik yaşanmadan, hatta planlanandan yarım gün önce çekimleri bitirdik'' dedi.
     Yönetmenliğini Jon Keeyes'in yaptığı, Michael Madson ile Bai Ling'in de başrollerinde bulunduğu ve 2006 yılı Ekim ayında ABD'de gösterime girmesi beklenen filmde şirketi soyulan ''Nicolas Ducca'' adındaki işadamı rolünü üstlenen Karadağlı, 2 hafta süren çekimlerin çok keyifli ve güzel geçtiğini bildirdi.
     Karadağlı, ABD'de kaldığı süre içerisinde ''Arizona Dream'' ve ''Jaenne d'Arc'' gibi filmlerin ünlü ismi Faye Dunaway'ın de yer aldığı bir filmin aralarında bulunduğu yeni teklifler aldığını kaydederek, şunları söyledi:
     ''Yeni film teklifleri geldi. Orada kalıp çekimlere hemen başlamamı istediler, fakat kalabilme şansım yoktu. Çünkü 'Yağmur Zamanı' dizisinin çekimleri için önceden verilmiş sözüm vardı. İki yıllık anlaşmam var. Öyle bir zaman yarattılar ki, Amerika'ya gidip 2 hafta bu çekimleri yaptım ve döndüm. Ama şimdi de bu tarafa ağırlık vermek lazım. Sözümüzü yerine getirelim, çekimlerimizi bitirelim, ondan sonra istediğimiz çekimleri yaparız. İleride yeni projeler, filmler olacak tabii ki.'' Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 10:50

İLGİLİ HABERLER