Yaşam
  • 16.3.2019 12:40

Tamer Karadağlı'dan itiraf

Yaklaşık 20 senedir Çocuklar Duymasın'da oynayan Tamer Karadağlı, katıldığı canlı yayında diziye yanlışlıkla çağrıldığını için dahil olduğu itiraf etti.

Ekranların en uzun soluklu dizilerinin arasında yer alan Çocuklar Duymasın'ın başrol oyuncusu Tamer Karadağlı, Kanal D ekranlarında yayınlanan Müge ve Gülşen'le 2. Sayfa programına konuk oldu.

Karadağlı, dizi hakkında herkesi şaşırtan bir açıklama yaparak kadroya yanlışlıkla dahil olduğunu söyledi.

"ÇOCUKLAR DUYMASIN'A YANLIŞLIKLA DAHİL OLDUM"

Çocuklar Duymasın'ın sezon finalinde herkesi büyük sürprizlerin beklediğini söyleyen Tamer Karadağlı, "Bizim hikayemiz çok komik oldu aslında ben ilk başta kabul etmedim. Bunun sebebi de Tatlı Hayat ve Dadı'dır. Çok iyi iki tane iş var ve seatcom vardı bu yüzden istemiyorum diyerek 3 kez reddettim. Ve ben görüşmeye gittiğimde yapımcı Süleyman Nebioğlu'ydu. Birol Güven yazıyordu. Kim oynar diye düşünürken başkasını söylüyorlar ben yanlışlıkla gidiyorum. Beni karıştırmışlar. O zaman en çok izlenen dizilerden biri Asmalı Konak'tı. Abdullah'la konuştuğumuz da 'Seymen Ağa için düşündüğümüz karakter sensin' dedi ama o rol Özcan Deniz'e gitti."

"TELEVİZYONDA SANAT DEĞİL TİCARET YAPIYORUZ"

Sunucuların verdiği bir röportajda 'Şöhret için oynuyorum' sözünün hatırlatılması ile sözlerine devam eden Karadağlı, "Ben parayla besleniyorum. Para almasam da oynarım diyenlere inandırıcı gelmiyor. Televizyonda sanat yapmıyoruz ticaret yapıyoruz. Bunu tiyatro için söyleyemem. Tiyatroyu para kargısı için yapmıyorum. Sevdiğim arkadaşlarımla oynamak keyifli. Yaptığın işten para alıyorsan bunun karşılığını vermek zorundasın." dedi.

Güncellenme Tarihi : 16.3.2019 12:41

İLGİLİ HABERLER