Gündem
  • 26.4.2007 11:03

TAMER, RUS KADINLARLA YATINCA AIDS RAPORU İSTEDİM

Tamer Rus kadınlarla birlikte olduğunu duyduktan sonra uzun bir süre onu öpmedim... Deniz ile ilişkisi tek gecelik değildi o gerçek bir ilişkiydi. Bu yüzden affetmedim, o an yatağı ayırdım... Evli adamla birlikte olmanın bile bir adabı vardır. Deniz bu adabı bile bilmiyor

Tamer Karadağlı ile boşandıktan 24 saat sonra buluştuk Arzu Balkan ile... Mutlu ve güçlü görünmeye çalışan bir kadın vardı karşımda... Sürekli gülüyordu... Yeni hayatına çabuk adapte olmuştu... 4,5 yıl süren evliliğinde hep susmuştu ve çok doluydu... İlk kez konuştu!

* Nikahta sadakat yemini ettiniz. Bu yemindeki “sadakat” sözünün bir gün evliliğinin sonunu getireceğini düşündün mü?
“İyi günde, kötü günde hastalıkta, sağlıkta, her zaman yanında olup sadık kalacağız” diye yemin ettik. Açıkçası sadakatsizlik yüzünden evliliğimizin biteceği hiç aklıma gelmedi.

* “Rus kızlarla basılma” olayı ilk ihanet miydi?
İhanet olarak benim bildiğim o olay ilkti. İlk defa benden başka birileriyle birlikte olduğunu öğrendim.

* İhanetten sonra onu yeniden öpebilmeniz için çok zaman geçti mi?
Çok uzun zaman sonra öpebildim. O güvenimi yeniden toparlamak, yeniden o saygıyı yerine oturtmak, yeniden birlikte adım atmaya çalışmak çok zor oldu. Uzun süre arkadaş gibi yaşadık. Yeniden bir şeyleri yeşertmek, kopan damarları dikmek için uğraştık. Aslında o dönem güzel bir dönemdi. İlişkimizi yeniden ayağa kaldırdık.

* Nasıl yani ilişkinizi ayağa kaldırmak için ihanete mi uğramanız gerekiyormuş?
Böyle bir şey kimsenin başına gelmesin ama yaşandıktan sonra oturup duygularımızı birbirimize anlattık ve ortak bir adım attık.

* “Rus kadınlarla birlikte oldu” diye ondan test yaptırmasını istediniz mi?
Sağlıklı olduğuna ilişkin kan testi yaptırmasını istedim. Gerçekten sağlıklı olduğunu anlamak için check-up yaptırmasını istedim. Çünkü o da kötü günler geçirmişti.

* Peki yaptırdı mı?
Yok yaptırmadı. Zaten Tamer aptal bir insan değil. Korunmanın yolları var, o da korunmuştur.

* Bazen ben de bir eksiklik mi var”diye düşündünüz mü?
Rus kaçamağı sıradan bir aldatma hikayesi değildi. Bilmediğiniz başka şeyler vardı. İşin içinde çete vardı.

* O çete Tamer’in elini kollunu bağlayıp, zorla Rus kızların içine atmadı herhalde..
Erkeklerin içinde olan başka bir güdü. Daha hayvansal bir güdü. Tamer de iradesine, zaafına yenik düştü.

* Onu ihanetinden dolayı affettikten sonra sizinle ilgili kafalarda farklı bir imaj oluştu. Hiçbir şeye ses çıkartmayan, güçsüz kadın gibi...
Lady Diana’da ses çıkarmadı. Prens Charles, Lady Diana ile evlenmeden bir gün önce sevgilisinin yanındaydı. Mitterand’ın karısı da ses çıkarmadı. Hillary Clinton’da sessiz kaldı. Bu kadınlar ezik kadınlar mıydı? Ben her şeyi kendi içimde yaşadım. Ben Tamer’i seviyordum ve o kötü günler geçiriyordu.

* Deniz Uğur olayında ise kızın Zeyno’ya rağmen ilk ihanetteki gibi sessiz kalmadın. Sana göre iki ihanet arasındaki fark ne?
Tek gecelik bir ilişki benim için önemli değildi. Ama ikincisi gerçek bir ilişkiydi. İlişkiler emek, paylaşım ister. Tamer başka biriyle mutluysa ben niye ona engel olayım ki? Hayat seçimlerden ibarettir. Her seçim bir vazgeçimdir. Bir şeyi seçersen başka bir şeyden vazgeçersin. Tamer beni seçmedi. Beni tercih etmediği için evleri ayırdık.

* Deniz Uğur’u tanıyor musunuz?
Kocasının ölüm yıl dönümünde tanıştık. İsmail Sunat’ın anı gecesine Tamer ile birlikte gitmiştik, orada tanıştık.

* Tamer Bey’e hiç ” Deniz ile birlikte misin? “ diye sordunuz mu?
Sordum. İş arkadaşı olduğunu söyledi. ” Aynı dizide oynuyorum “ deyince bu açıklama bana mantıklı geldi. Ama sonra beni bir şeyler dürttü ve onun başka bir ilişkisi olduğunu hissettim.

* Nasıl hissettiniz?
Tamer’i çok iyi tanırım. Onun davranışlarında bir takım değişiklikler olduğunu hissettim. Artık bir şeyleri paylaşmıyorduk. Benden uzaklaştığını hissettim. Deniz Uğur ile dedikoduları da çıkınca ilişkisinin kiminle olduğunu anladım. Ama Tamer ” yok öyle bir şey, o benim sevdiğim bir iş arkadaşım “ dedi. Kafamdaki soru işaretleriyle yaşayamazdım ve bu yüzden evleri ayırdık.

* Onun hayatında başkası olduğunu hissettiğinizde yatağınızı ayırdınız mı?
Evleri ayırmadan çok önce yataklarımızı ayırmıştık. Aynı evde Tamer ayrı bir yerde uyudu..

* Bu ihanette hiç kendini suçlu hissettin mi?
Çocuk doğurduktan sonra Tamer kendini ikinci plana itilmiş hissetti. Doğum yapan kadınlar beni anlayacaktır. Doğumdan sonra kendini beğenmiyorsun, vücudunu çirkin görüyorsun, bebeğinin yanından bir dakika ayrılamıyorsun. Bu dönemde Tamer kendini geri planda hissetmiş olabilir

* Sen ihmal ettin, o da başka bir kadına mı gitti?
Gitmesi çok muhtemeldi. Ama benim o dönem Tamer’in yanında bulunacak sağlığım yoktu. Çok kötü günler geçiriyordum.

* Sen onun kötü gününde yanında oldun ama o senin yanında olmadı.
Evet bu biraz haksız rekabet oldu. Ben gerçekten her zaman eşimin yanında oldum ama o olmadı. Olmaya çalıştı ama zaaflarına yenik düştü.

* ”Çekimler uzuyor, bugün gelemeyeceğim“ tarzında yalanlar söylemeye başladı mı?
Telefonla arıyordum, çalıyordu ama açmıyordu. Sorduğumda ” duymadım “ diyordu. Sonra bu durum bana rahatsızlık vermeye başladı. Ama ihanete uğradığım aklımın ucundan geçmedi.

* Daha önce ihanete uğramanıza rağmen nasıl oluyor da aklınızın ucundan geçmiyor?
Biz geçmiş olayda yaralarımızı sarmıştık. Ona yeniden çok güvenmeye başlamıştım. Ama evdeki hesap çarşıya uymadı. Ben kimseyi suçlamak istemiyorum ama ben her şeyin bir adabı olduğunu düşünüyorum. Evli bir erkekle birlikte olmanın bile bir adabı var.

* Nedir o adap?
Ben fiziksel olarak çok bitkin bir durumdayım. Rekabet edemeyecek bir durumdayım. Karşımdaki insan ise daha serbest bir kadındı. Haksız bir rekabet oldu. Kadın kadını daha iyi anlar. İnsan ’yazık ya bu kadına yeni doğum yaptı’der ama demedi. Evli adamla birlikte olmak çok kötü bir şeydir. Evli bir adamla birlikte olurken iki kere düşünmek gerekir. Evli bir adamın bir de yeni bebeği doğduysa iki kereden fazla düşünmen gerekir. Çünkü o çocuğu o babadan uzaklaştırmamalısın, uzaklaştıramazsın. Bu edepli bir durum değil. Evli bir adam iradesine yenik düşmediği için başka kadınla birlikte olur. Ama evli bir erkekle birlikte olan da iradesine yenik düşmüş demektir.

* Tamer sence Deniz’e aşık mı?
Tamer’in aşık olduğunu düşünmüyorum. Şu anda kendini rahat hissettiği bir ortamda.
Güncellenme Tarihi : 24.3.2016 19:46

İLGİLİ HABERLER