Spor
  • 23.8.2009 00:00

TARAFTAR ŞEHİDİNİ UNUTMADI!..

11 Ağustos 1993'te teröristlerin hain pususunda şehit olan Abdülkerim Bayraktar, Bursaspor ve Ankaragücü taraftarları arasındaki kardeşliğin doğmasına vesile olmuştu... Bursaspor ile Ankaragücü arasındaki bu kardeşlik, bir kez daha tribünlere yansırken; şehit kardeşimiz Abdülkerim Bayraktar da unutulmadı... Her iki takım taraftarları da kendi tribünlerinde Abdülkerim için pankart açtı...

BURSA TRİBÜNÜNDE KAVGA!

Bu arada dostluk manzaralarına yakışmayan görüntüler de vardı ne yazık ki... Bursaspor tribününde çıkan kavgada 2 kişi yaralandı. Karşılaşmanın 30. dakikasında kapalı kale arkası tribününde, Bursaporlu taraftarların bulunduğu bölümde kavga çıktı.

İki taraftar grubu arasında çıkan kavgada, bazı taraftarlar birbirlerine stat koltuklarını attı. Atılan koltuklardan iki taraftar yaralandı. Yaralanan taraftarlara, stat içinde bekleyen ambulansta müdahale edildi. Yaralanan taraftarlar ilk müdahalenin ardından ambulansla Bursa Devlet Hastanesi'ne götürüldü. Kavgaya, stat dışında bekletilen çevik kuvvet ekipleri müdahale etti. Çevik kuvvet ekipleri, daha sonda kavga eden gruplar arasında barikat oluşturdu.

Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 15:35

İLGİLİ HABERLER