Spor
  • 16.8.2009 00:00

TARAFTAR ŞOKTA!..

Eskiden özellikle kriz dönemlerinde Trabzonsporlu futbolcular Avni Aker'e dizleri titreyerek çıkar ve bu da başarısızlıkların nedenlerinden biri kabul edildi.

Lakin son yıllarda, özellikle de geçtiğimiz sezon Trabzonspor tribünleri o alıştığımız gergin profilden çok uzakta bir tablo çizdi. Kötü giden ve hatta kötü sonuçlanan maçlarda da takımı alkışladı, bir çok maçın son anlarda kazanılmasında rol oynadı.

NE OLDU?
Ancak yeni sezonun Trabzon'da oynanan ilk maçı izleyenleri şaşırttı. Belki transfer döneminin kısır geçmesi, umulan transferlerin yapılmaması ve belki de bunlara Diyarbakırspor gibi transferlerinin pek çoğunu lig başladıktan sonra yapan bir takıma mağlup olunması; Trabzonspor taraftarını geçen sezonki halinden uzaklaştırdı.

90+1'de gelen gol sonrası "Fatih Tekke" tezahüratlarıyla yönetime gönderme yapan taraftarlar, maç bitiminde de sahayı ıslık yağmuruna tuttular.

Türkiye'nin 4 büyük kulübünden biri olan Trabzonspor'da taraftarların elbetti ki ezeli rakipleri gibi önemli transferlere imza atılmasını istemeye hakkı var. Ve elbette ki geçen hafta zorlu Sivas deplasmanında çok iyi oynayan futbolculardan, zayıf bir rakip karşısında da başarılı olmalarını istemeleri doğal...

Ama eskiye dönerek, yani sabırsızca tepki koyarak işlerin daha da kötüye gitmesine neden olabileceklerini kestirmeleri lazım diye düşünüyoruz... (Ligtv.com.tr)

Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 15:44

İLGİLİ HABERLER