Spor
  • 27.2.2015 09:29

Taraftarlar Beşiktaş Meydanı'na akın etti

Trafiğin durması nedeniyle bir ambulans aracı ters şeritten gitmek zorunda kalırken, bir grup patenli genç otomobilin arkasına asılarak gitti.
 

Beşiktaş Meydanı'nda taraftar seli beşiktaş liverpool,Beşiktaş Meydanı

Beşiktaş Meydanı'nda taraftar seli - Tıkla İzle

UEFA Avrupa Ligi'nde İngiliz devi Liverpool ile 1-0'ın rövanşında kendi evinde karşılaşan Beşiktaş, maçı penaltılara taşıması sonrasında turu geçmesinin ardından siyah beyazlı taraftarlar büyük coşku yaşadı. Galibiyetin ardından sokağa dökülen taraftarların kutlamaya başlaması nedeniyle Beşiktaş Barbaros Bulvarı ve Dolmabahçe Caddesi'nde trafik tamamen kilitlendi. Araçlarından sarkan taraftarlar sevinç çığlıkları atarak galibiyet sevinci yaşarken, trafiğin durması nedeniyle bir ambulans aracı ters şeritten gitmek zorunda kaldı.

PATENLİ GENÇLER YÜREKLERİ AĞZA GETİRDİ

Öte yandan kutlamalar sırasında bir grup patenli gencin bir otomobile asılarak ilerlemeleri yürekleri ağızlara getirdi. Galibiyet sloganları atan gençler, otomobile sarkarak ilerledikten sonra gözden kayboldu. Diğer yandan Beşiktaş Meydanı’nda kutlamalar gece geç saatlere kadar sürerken, trafik polisleri alternatif yollar üzerinden trafiği ilerletmeye çalıştı. Meşaleler yakarak tezahüratta bulunan taraftarlar, davul zurna eşliğinde doyasıya eğlendi.

DOĞAN CAN CESUR 

 

Güncellenme Tarihi : 18.3.2016 21:53

İLGİLİ HABERLER