Spor
  • 7.3.2020 23:08

Taraftarlar Malatyaspor Başkanı Gevrek'i yumrukladı

Çok kötü yöneltilen malatyaspor'da sonunda olanlar oldu. Evinde Konyaspor'u yenemeyip 2 puan bırakan Malatyaspor'da taraftar kulüp başkanı  Adil Gevrek'i istifaya davet etti.. Başkan maç çıkışında staddan ayrılırken önünü kesen taraftarlarca yumruklandı.. İşte o onlar..

adil gevrek kavga ile ilgili görsel sonucu

Başkan Adil Gevrek taraftarlarla birbirine girdi...Süper Lig'de 9 haftadır kazanamayan Yeni Malatyaspor'da taraftarlar, Konyaspor maçında Başkan Adil Gevrek'i istifaya davet etti. Maç sonunda Gevrek ile sarı-kırmızılı taraftarlar arasında gerginlik yaşandı.

adil gevrek kavga ile ilgili görsel sonucu

BtcTurk Yeni Malatyaspor'da son dönemlerde alınan başarısız sonuçların ardından başkan Adil Gevrek yönetimine tepkiler çığ gibi büyürken, bugün oynanan müsabakanın ardından da gerilim iyice yükseldi. Yeni Malatya Stadyumu'nda 1-1'lik eşitlikle tamamlanan BtcTurk Yeni Malatyaspor - İttifak Holding Konyaspor maçının ardından ev sahibi ekibin taraftarları ile başkan Adil Gevrek arasında kavga yaşandı.

adil gevrek kavga ile ilgili görsel sonucu

POLİS KORUMASIYLA ARACINA BİNDİRİLDİ

Maç sırasında "Yönetim istifa" şeklinde tezahüratlarda bulunan taraftarlar, müsabakanın ardından Yeni Malatyaspor Başkanı Adil Gevrek'in stattan ayrıldığı sırada Gevrek'in aracının önünü kesti. Bu sırada aracından inen Gevrek, taraftarlarla tartışmaya başladı. Tartışmanın büyüyerek, yumruk yumruğa kavgaya döndüğü öğrenilirken, araya güvenlik görevlileri girdi. Daha sonrasında Gevrek, polis korumasıyla aracına bindirildi ve taraftarların olduğu bölümden uzaklaştı.

BtcTurk Yeni Malatyaspor Başkanı Adil Gevrek, maç sonrası bir grup taraftar tarafından aracı durdurularak fiziksel saldırıya uğradı.

Bu saldırının ardından Yeni Malatyaspor Kulübü tarafından yapılan yazılı açıklamada, şunlar denildi: "Bugün oynadığımız Konyaspor müsabakası sonrasında Kulüp Başkanımız Adil Gevrek ve yöneticilerimizin yer aldığı araca stat çıkışında bir grup tarafından fiziksel saldırı gerçekleştirilmiştir. Emniyet mensuplarının zamanında müdahalesi ile bu fiziksel saldırının daha da büyümesi engellenmiştir. Modern toplumların vazgeçilmez bir unsuru olan eleştiri hakkının, fiziksel şiddete dayandırılması kabul edilemez bir durumu ortaya koymuştur. Yaşanılan ilkel ve garabet durumun kimler tarafından yönlendirildiğini araştıracağımızı ve hukuki mecralar önünde olayın takipçisi olacağımızı Yeni Malatyaspor'un cefakar taraftarına ve tüm kamuoyuna saygılarımızla beyan ederiz."

 

Güncellenme Tarihi : 7.3.2020 23:49

İLGİLİ HABERLER