Ekonomi
  • 17.8.2022 09:05

tarım Kredi marketlerinde bir günde görülmedik ciro

Tarım Kredi Kooperatifi'nde rekor satış

Tarım Kredi Kooperatifleri, indirimli satış kampanyasının ilk gününde cirosunu yaklaşık 7 kat artırdı.Temmuz-ağustos aylarında günlük ortalama cirosu ortalama 20 milyon lira olan Tarım Kredi’nin cirosu önceki gün 130 milyon liraya ulaştı. Ürünleri aracısız şekilde vatandaşlara ulaştıran Tarım Kredi Kooperatifleri, enflasyonla mücadele çalışması kapsamında önceki gün itibarıyla 1.400 satış noktasında 30’un üzerinde temel tüketim ürününde indirimli satışlara başlamıştı.

Normal bir günde ortalama 20 milyon liralık satışa ulaşan Tarım Kredi, indirimlerin devreye girdiği akşam 19.00 itibarıyla 100 milyon liralık ciroya ulaşırken, mesai bitimine kadar alışverişin hız kesmemesi sayesinde cirosunu 130 milyon liranın üzerine çıkararak rekor kırdı.

Gıda ürünlerinde yaşanan fiyat dalgalanmalarının ve piyasaya arz konusunda sıkıntı yaşanan ürünlerin tedariki amacıyla hizmet veren Tarım Kredi Kooperatifleri, Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan’ın talimatı ile başlattığı indirim kampanyasının, daha fazla üründe market ağında uygulanabilmesi için çalışmalarına devam ediyor.

Tarım Kredi Kooperatifleri yaptığı "Gelecek dönemlerde de imkân ve fırsatlar kullanılarak yeni indirim kampanyaları kamuoyuyla paylaşılmaya devam edecek" açıklamasıyla indirimlerin devam edeceğini müjdeledi.

İNDİRİM DEVAM EDECEK MÜJDESİ
Tarım Kredi Kooperatif Marketleri'nin hem üretici hem de tüketicilerin beklentilerini karşılarken ülke ekonomisine ve vatandaşların bütçesine katkı sağlama bilinciyle hareket ettiğinin belirtildiği açıklamada şu ifadelere yer verildi:

VATANDAŞLAR MARKETLERİ DOLDURDU
Tarım Kredi, halen 30'un üzerinde temel tüketim ürününde indirimli satışlara devam ediyor. Vatandaşlar dün de ülke genelinde faaliyet gösteren Tarım Kredi Marketleri'ne akın etti.

Güncellenme Tarihi : 17.8.2022 10:13

İLGİLİ HABERLER