Ekonomi
  • 12.8.2022 15:18

Tarım Kredi marketlerinde indirim ne zaman başlıyor...

Başkan Erdoğan talimatı vermişti! Tarım Kredi marketlerinde indirim 15 Ağustos'ta başlıyor...

Başkan Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatını verdiği Tarım Kredi marketlerinde indirimin tarihi belli oldu. Tarım Kredi, marketlerinde 30’un üzerinde temel tüketim ürününde 15 Ağustos Pazartesi itibarıyla indirimli fiyat uygulamasına geçileceği duyurdu.

Son dakika haberi... Tarım Kredi, marketlerinde 30'un üzerinde temel tüketim ürününde 15 Ağustos Pazartesi günü itibarıyla indirimli fiyat uygulamasına geçileceğini bildirdi.

Türkiye Tarım Kredi Kooperatifleri Merkez Birliğinden yapılan yazılı açıklamaya göre, Başkan Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatıyla enflasyonla mücadele kapsamında temel tüketim ve et ürünlerinde kapsamlı bir indirim kampanyası başlatılıyor.

40'A YAKIN ÜRÜNDE İNDİRİM RÜZGARI!

Başkan Erdoğan konuşmasında şu ifadelere yer verdi:

"Bu piyasaların dengesini bozanları da hizaya getirecek. Sadece ette değil Tarım Kredi'nin diğer ürünlerinde de özellikle 20, 30, 40 çeşit üründe de süratle indirime gidecek. Talimatımız şu başa baş noktası sen kar amacıyla çalışmayacaksın. Sen benim vatandaşımı koruyacaksın. Ve şimdi Tarım Kredi Kooperatifi de çalışmalarını hızlandıracak."

TARIM KREDİ İNDİRİMİ NE ZAMAN BAŞLIYOR?

Temel Tüketim Ürünleri üzerinde etkili olacak indirim 15 Ağustos 2022 Pazartesi günü itibarıyla geçerli olacak.

"TARIM KREDİ KOOPERATİFLERİ MARKETLERİ KAR AMAÇLI KURULMADI"

Başkan Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti'nin Merkez Karar Yönetim Kurulu toplantısında, Tarım Kredi Kooperatifleri'ne ait marketlerin kar amaçlı kurulmadığını belirterek, fiyatların düşürülmesi talimatını verdi.

Güncellenme Tarihi : 12.8.2022 15:24

İLGİLİ HABERLER