Yaşam
  • 25.9.2021 00:26

Tarkan’dan 'yarı çıplak fotoğraf' itirafı!

KAYNAK : MİLLİYET

Tarkan, 2017 yılında New York konseri için gittiği Amerika’dan yarı çıplak fotoğraf paylaşıp, "Eyvah ne yaptım ben!" diyerek silmişti. Aynı gece çekilen başka bir pozunu yayınlayan Megastar, "iyi geceler tbt'si" ile o güne dair pişmanlığını dile getirdi.

Tarkan’dan yarı çıplak fotoğraf itirafı

Son günlerde Instagram hesabından yaptığı açıklamalarla dikkat çeken Tarkan, dört yıl önce paylaşıp, kısa süre sonra sildiği üstsüz fotoğrafla ilgili dikkat çeken bir itirafta bulundu.

Megastarın sosyal medyada gündem olan paylaşımı şöyle:

Megastar'ın sosyal medyada gündem olan paylaşımı şöyle:

"Bir “iyi geceler” tbt’si de iyi gider şimdi dedim. Birkaç yıl önce New York konseri için gittiğim Amerika’dan yarı çıplak bir fotoğraf paylaşıp, paylaştığım gecenin sabahında 'Eyvaaaah ne yaptım ben?' deyip hemen sildiğim bir fotoğraf vardı ya..."

Tarkan’dan yarı çıplak fotoğraf itirafı

"İşte şimdi paylaştığım bu fotoğraf o aynı geceden tam üstümü çıkarmadan önceki andan. Keşke bu anda kalsaydım..."

Tarkan’dan yarı çıplak fotoğraf itirafı

"Hangi akla hizmet öyle bişey yaptım hala bilmiyorum ama sanırım uzun uçak yolculuğu, uykusuzluk, Jet Lag vb. faktörler aklımı başımdan almıştı."

SABRERDİN İNCİ TANELERİM

"SABRERDİN İNCİ TANELERİM"

Her yıl Harbiye Açıkhava'da sevenleriyle buluşan Tarkan, pandemi nedeniyle sahnelere ara vermişti. Belirli tedbirlerle pek çok müzisyenin sahne almaya başlamasının ardından Megastar, hayranlarından kendisine gelen konser taleplerine yanıt verdi.

Tarkan’dan yarı çıplak fotoğraf itirafı

Bir süre daha sahneye çıkmayacağını belirten Tarkan şu ifadeleri kullandı:
"Sahneden, sizlerden bu kadar ayrı kalmamıştım hiç. Galiba o yüzden de eksik, yarım her şey. Sevginiz, ilginiz, o alkış ve tezahürat sesleriniz, özetle ruhumun ilacı olan o güzel enerjiniz olmadan ben ben gibi değilim...

Tarkan’dan yarı çıplak fotoğraf itirafı

"E o zaman neden konser yapmıyorsun? diyenlerinizi duyuyorum. Pandemi. Biliyorum belirli tedbir kuralları çerçevesinde konserler yapılıyor şu an ama ben benim konserlerim için riskli buluyorum..."

Tarkan’dan yarı çıplak fotoğraf itirafı

" Çünkü biliyorum, biz bir araya geldik mi koparız. Kimse tutamaz bizi. Kural mural tanımayız. Kırarız bütün zincirleri... E kimseyi tehlikeye atmak istemem..."

Tarkan’dan yarı çıplak fotoğraf itirafı

"Şu virüsü kontrol altına aldığımızda (ki o da aşılarımızı oldukça olacak), düzlüğe çıktığımızda kavuşuruz… Sabredin incitanelerim. Kavuşacağız mutlaka sabredin..."

GEL GEL ACIMAYACAK

"GEL GEL ACIMAYACAK"

Tarkan, koronavirüs salgını başladıktan sonra 2016 yılında dünyaevine girdiği Pınar Tevetoğlu ve kızı Liya ile Almanya'nın Alzey kasabasındaki evinde yaşamaya başlamıştı.

Tarkan’dan yarı çıplak fotoğraf itirafı

İlk aşısını olduğu anları "Geç oldu temiz oldu" notuyla paylaşan sanatçı, ikinci doz koronavirüs aşısını da oldu. Megastar, “Gel gel gel güzelim. Gel gel acımayacak” diyerek gülümsetti.

Güncellenme Tarihi : 25.9.2021 02:28

İLGİLİ HABERLER