Gündem
  • 31.10.2004 11:50

TARKANCILAR MUSTAFA SANDAL'I ŞOK ETTİ!...

Mustafa Sandal hayranları şokta. Çünkü musti.net adlı internet sitesine girmek isteyenlerin karşısına tarkan.com internet sitesi çıkıyor.

Müzikal kariyerinin her döneminde birbirleri ile kıyaslanan ve aralarında müthiş bir rekabet yaşanan Mustafa Sandal ile Tarkan, bir kez daha karşı karşıya geldi. Bir süre önce Tarkan'ın "Türkiye'de müzik yozlaştı" sözlerini üzerine alarak yanıt veren Mustafa Sandal, bu kez bilgisayar korsanlarının sürprizi nedeniyle yine onunla karşı karşıya geldi. Musti, kendisini şaşırtan sürprizle internet sitesinde karşılaştı. www.musti.net adlı sitesine girildiğinde www.tarkan.com adlı sitenin karşısına çıkmasıyla şoka giren Sandal, Almanya'daki avukatlarının tavsiyesi doğrultusunda rakibine dava açmaya hazırlanıyor. Sitesi hack'lenen ve işin Londra bağlantılı olduğunu öğrenen avukatlar, davayı Almanya'dan açacaklar. Londra'da bulunan Tarkan ise bu durumdan haberdar değil.

BU İLK KAVGA DEĞİL
İki sanatçı arasında bundan yıllar önce de bir polemik yaşanmıştı. Sandal'ın "Pazara Kadar" şarkısının patladığı dönemde, Tarkan, "Böyle bir şarkıdan haberim yok" demişti. Sandal da; "Amerika'da yaşadığı için şarkılardan haberi olmuyor" karşılığını vermişti.

sabah

Güncellenme Tarihi : 16.3.2016 23:11

İLGİLİ HABERLER