TARLASINI BİÇERKEN CESET BULDU!..

1 dk okuma
TARLASINI BİÇERKEN CESET BULDU!..

Hızlı Özet

Çorlu'da tarlasını biçen biçerdöver operatörü buğdayların arasında erkek cesedi buldu.

Çorlu'da tarlasını biçen biçerdöver operatörü buğdayların arasında erkek cesedi buldu. Kısmen çürüyen cesedin 56 gün önce evinden ayrılan ve bir daha kendisinden haber alınmayan 80 yaşındaki yabancı uyruklu bir adama ait olduğu ortaya çıktı.


Alınan bilgiye göre, Tekirdağ'ın Çorlu ilçesine bağlı Kâzımiye Mahallesi Dadaloğlu Caddesi üzerinde bulunan buğday tarlasını biçen Eşref Arabacı, ekinlerin arasında bir kişinin hareketsiz yattığını gördü. Biçerdöverden inen Arabacı, bir erkek cesedi ile karşılaştı.


Arabacı daha sonra polisi arayarak durumu bildirdi. Olay yerine gelen polis ekipleri, tarla ortasında yatan ve kısmen çürümeye başlamış ceset üzerinde inceleme yaptı.


Yapılan incelemede cesedin 24 Temmuz günü evinden ayrılan ve bir daha kendisinden haber alınmayan yabancı uyruklu Fardin Mehmedov Veliev'e (80) ait olduğu belirlendi. Yaşlı adamın bulunduğu tarlaya yaklaşık 100 metre uzaklıktaki bir evde yaşadığı öğrenildi.


Nöbetçi Cumhuriyet savcısının olay yerinde yaptığı incelemenin ardından Veliev'in cesedi kesin ölüm sebeninin tesbîti için İstanbul Adlî Tıp Kurumu'na gönderildi. Olayla ilgili inceleme sürüyor.

Bu haber 3047 kez görüntülendi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Baklava kutusunda rüşvete onlarca yıl hapis cezası
Asayiş

Baklava kutusunda rüşvete onlarca yıl hapis cezası

Antalya’nın Manavgat ilçesinde belediyeye yönelik yürütülen yolsuzluk ve rüşvet soruşturması kapsamında görülen “baklava kutusunda rüşvet” davasında karar açıklandı. Eski belediye başkanı Niyazi Nefi Kara ve yardımcısı Mehmet Engin Tüter’e onlarca yıl hapis cezası verildi.

Habervitrini9413 Görüntüleme
Hemşirelerin yüz karası, mahkemede hakime yalvardı
Asayiş
#Güncel

Hemşirelerin yüz karası, mahkemede hakime yalvardı

Kahramanmaraş'ta 5 günlük bebeğe şiddet uyguladığı görüntüler ortaya çıkan hemşire, hakim karşısına çıktı. Mahkemede hakime yalvaran kadın, "Çok pişmanım, bu pişmanlığım ömür boyu devam edecek. Lütfen sayın hakimim sizden, mahkemenizden rica ediyorum, tutuksuz yargılanmayı talep ediyorum" dedi.

Habervitrini12514 Görüntüleme
Otobüsün Muavini kopan kapıdan aşağı uçtu
Asayiş

Otobüsün Muavini kopan kapıdan aşağı uçtu

Bursa’da yolcu otobüsünün bariyerlere çarpması sonucu meydana gelen kazada muavin yaralandı. İddiaya göre direksiyon başında uyuyan şoförün kontrolü kaybetmesi sonrası otobüsün kapısı koptu, muavin yola savruldu.

Habervitrini9297 Görüntüleme
İmamoğlu davasında Murat Kapki’den geri adım: İfadelerim uydurma
Asayiş

İmamoğlu davasında Murat Kapki’den geri adım: İfadelerim uydurma

Ekrem İmamoğlu davasına tutuklu iş adamı Murat Kapki’nin mahkeme salonunda yankı uyandıran savunması damga vurdu. İddianamede "suç örgütünün reklam ayağı" olarak nitelendirilen Kapki, savunmasında tahliye umuduyla ifade verdiğini ve dosyadaki birçok suçlamanın uydurma olduğunu öne sürdü.

Habervitrini13521 Görüntüleme