Asayiş
  • 30.7.2009 00:13

TARLASINI BİÇERKEN CESET BULDU!..

Çorlu'da tarlasını biçen biçerdöver operatörü buğdayların arasında erkek cesedi buldu. Kısmen çürüyen cesedin 56 gün önce evinden ayrılan ve bir daha kendisinden haber alınmayan 80 yaşındaki yabancı uyruklu bir adama ait olduğu ortaya çıktı.

Alınan bilgiye göre, Tekirdağ'ın Çorlu ilçesine bağlı Kâzımiye Mahallesi Dadaloğlu Caddesi üzerinde bulunan buğday tarlasını biçen Eşref Arabacı, ekinlerin arasında bir kişinin hareketsiz yattığını gördü. Biçerdöverden inen Arabacı, bir erkek cesedi ile karşılaştı.

Arabacı daha sonra polisi arayarak durumu bildirdi. Olay yerine gelen polis ekipleri, tarla ortasında yatan ve kısmen çürümeye başlamış ceset üzerinde inceleme yaptı.

Yapılan incelemede cesedin 24 Temmuz günü evinden ayrılan ve bir daha kendisinden haber alınmayan yabancı uyruklu Fardin Mehmedov Veliev'e (80) ait olduğu belirlendi. Yaşlı adamın bulunduğu tarlaya yaklaşık 100 metre uzaklıktaki bir evde yaşadığı öğrenildi.

Nöbetçi Cumhuriyet savcısının olay yerinde yaptığı incelemenin ardından Veliev'in cesedi kesin ölüm sebeninin tesbîti için İstanbul Adlî Tıp Kurumu'na gönderildi. Olayla ilgili inceleme sürüyor.

Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 16:01

İLGİLİ HABERLER