Gündem
  • 1.11.2017 20:43

Tarsus'taki gizemli kazıdan heyacanlandıran iddia

Tam bir yıldır silahlı polis ve MİT görevlilerinin denetiminde süren Tarsus'taki kazıyla ilgili hükümete yakın A Haber'den heyacanlandıran bir iddia geldi. A Haber tarsus'un altınad çok büyük bir yeraltı şehri bulunduğunu idida etti. Buşehirde bozulmamış çok sayıda ev olduğu sanılıyor.

Mersin'in Tarsus ilçesinde bir evde özel harekat polisleri gözetiminde gerçekleştirilen esrarengiz kazıyla ilgili yeni görüntüler ortaya çıktı. CHP'li Aytuğ Atıcı Vatikan ve Aziz Paul İncili iddiasını ortaya atmıştı.

Gizemli kazıyla ilgili yeni bir iddia daha geldi. Buna göre, kazı yapılan evde M.Ö. 300 yılında kurulduğu düşünülen bir yer altı şehrine giriş bulunuyor.

 Bir polis memurunun defineciler tarafından öldürüldüğü iddiasıyla başlayan kazı bölgesine kimse yaklaştırılmıyor.

YENİ İDDİA: YER ALTI ŞEHRİNE GİRİŞ KAPISI VAR

A Haber'de bugün ortaya atılan iddiaya göre de esrarengiz kazının nedeni o evde, Roma dönemine ait bir yer altı şehrine giden kapı bulunuyor. A Haber İstihbarat Şefi Kubilay Gürbek, "Tarsus'un bir özelliği var, M.Ö 300 yıl öncesine dayanan bir tarihi var. Herkes bu bölgede bir imparatorluk kurmuş. Yer altı şehirleri oluşmuş. Her imparatorlukta kurulmuş olan gizli yer altı şehirlerinin olduğu bir bölge. Tarsus'un altında gizli yer altı şehirleri var. Meşhur Kırmızı ev, Roma dönemine ait olan bir yer altı şehrine açılan kapının bulunduğu ev" iddiasında bulundu.

Mersin’deki ‘sır ev’in gizemi çözüldü!
Mersin'in Tarsus ilçesinde yaklaşık bir yıldır kazı yapılan evin sırrı gizliliğini korumaya devam ediyor. Kamuoyunun yakından ilgilendiği kazıyı ve arkasındaki sır perdesini A Haber İstihbarat Şefi Kubilay Gülbek anlattı…
 
 
.

Güncellenme Tarihi : 1.11.2017 21:36

İLGİLİ HABERLER