Asayiş
  • 5.10.2008 10:34

TARTIŞMA KANLI BİTTİ

ARİF ÇAYAN
İZMİR  - Gültepe'de meydana gelen olayda F.E. isimli şahıs iddiaya göre aralarında bir sebepten dolayı husumet bulunan Volkan Demirel ile yolda karşılaşınca tartışmaya başladı. Tartışmanın büyüyüp kavgaya dönüşmesiyle F.E. tabancayla Demirel'i vurup, kayıpları karıştı. Demirel kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.
Edinilen bilgiye göre olay gece geç saatlerde Gazi Caddesi, 2433 Sokak içerisinde meydana geldi. Volkan Demirel (23) ile F.E. (23) yolda karşılaştı. İddiaya göre aralarında bir sebepten dolayı husumet bulunan Demirel ve F.E. tartışmaya başladı. Tartışmanın büyüyüp kavgaya dönüşmesi sonucu belinden çıkardığı tabanca ile Demirel'i vuran F.E. kayıplara kırıştı. Olay yerine gelen sağlık ekiplerinin yaptığı ilk müdahalenin ardından ambulansla Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan Demirel,
yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Çevredekilerin verdiği eşkal doğrultusunda yakalanan F.E., sorgulanmak üzere Cinayet Büro Amirliği'ne götürdü. Polis ekipleri olayla ilgili soruşturmasının sürdüğünü bildirdi.

Güncellenme Tarihi : 15.5.2016 05:44

İLGİLİ HABERLER