TARTIŞTIĞI EŞİNİ ÖLDÜRÜP İNTİHAR ETTİ

2 dk okuma
TARTIŞTIĞI EŞİNİ ÖLDÜRÜP İNTİHAR ETTİ

Hızlı Özet

Sultanbeyli'de bir süredir psikolojik tedavi gördüğü öğrenilen seyyar satıcı Adem Toprakçı (39), eşi Rabia Toprakçı'yı (35) kafasına sıktığı tek kurşunla öldürdükten sonra intihar etti.

Edinilen bilgiye göre; Sultanbeyli Ahmet Yesevi Mahallesi Çamlık Caddesi Güner Sokak 26 numaradaki apartman dairesinde oturan Rabia Toprakçı kahvaltı hazırladıktan sonra eşi Adem Toprakçı ve çocukları Ayfer (16) ve Ali (14)'yi uyandırdı. Adem Toprakçı, çocukları ile masaya oturan eşi Rabia Toprakçı'yı yatak odasına çağırdı. Kapıyı kilitleyen Adem Toprakçı eşi ile tartışmaya başladı. Tartışmanın şiddetlenmesi üzerine çiftin çocukları, yan apartmanda oturan yakınlarına haber vermek için dışarı çıktı. Torunlarının haber vermesi üzerine apartmana koşan Rabia Toprakçı'nın babası Kamil Toprakçı eve geldiğinde yatak odasının kilitli kapısını kırarak açtı. Dede Kamil Toprakçı, odada Adem Toprakçı ve eşi Rabia Toprakçı'nın kanlar içindeki bedenleri ile karşılaşıldı. Adem Toprakçı'nın eşini başındın silahla vurduktan sonra kendi kafasına ateş ederek intihar ettiği öğrenildi. Dede Kamil Toprakçı'nın ardından apartmana gelen çok sayıda yakınları, halen yaşam belirtisi gösteren çifti Özel Saygı Hastanesi'ne kaldırdı. Rabia Toprakçı yolda hayatını kaybederken Adem Toprakçı da sevk edildiği Kartal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde yaşamını yitirdi.



Çiftin yakınları Adem Toprakçı'nın bir süredir psikolojik tedavi gördüğünü belirtirken olayda kızını kaybeden Kamil Toprakçı da "Bir gün önce kızımı dövdü. Ancak damadımın kızımdan özür dilediğini ve helallik istediğini öğrendim. Hiçbir maddi sıkıntıları yoktu. Hala daha bu olaya inanamıyorum. Zaten damat da yabancım değil yeğenimdi. Tek tesellim torunlarıma bir şey yapmamış olması." dedi.



Çiftin Adlı Tıp Kurumu'nda yapılan otopsisinin ardından memleketleri olan Nevşehir'e gönderileceği öğrenildi.



(CİHAN)

Bu haber 3601 kez görüntülendi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Pusula Holding yöneticilerinden İsviçre’ye servet transferi!
Asayiş

Pusula Holding yöneticilerinden İsviçre’ye servet transferi!

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı’nın yürüttüğü dev fon soruşturmasında çarpıcı bir detay ortaya çıktı. Pusula Holding Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Turhan ile Pusula Portföy Başkanı Muhammed Yarız’ın hesaplarından İsviçre’ye toplamda 15 milyon dolar ve 25 milyon euro transfer edildiği saptandı.

Habervitrini14232 Görüntüleme
Bakan Gürlek: İki faili meçhul dosya daha aydınlatıldı
Asayiş

Bakan Gürlek: İki faili meçhul dosya daha aydınlatıldı

Adalet Bakanı Sayın Akın Gürlek, İstanbul ve Osmaniye’de yıllardır aydınlatılmayı bekleyen iki cinayet dosyasının daha çözüldüğünü açıkladı. İstanbul Gaziosmanpaşa’da 2018 yılında işlenen cinayetle ilgili yeni bir şüpheli tespit edilerek tutuklandı. Osmaniye’nin Düziçi ilçesinde ise kaybolan Ayşegül Yaşar’ın cansız bedenine ulaşıldı. Dosyada şüpheli ile anne ve babası gözaltına alındı.

Habervitrini13575 Görüntüleme
Alihan Kuriş soruşturmasında 23 şirkete kayyım atandı! 29 gözaltı var!
Asayiş

Alihan Kuriş soruşturmasında 23 şirkete kayyım atandı! 29 gözaltı var!

Alihan Kuriş suç örgütüne yönelik soruşturmada kayıt dışı para ve menkul kıymet transferi yapıldığı tespiti üzerine 29 kişi hakkında gözaltı kararı verildi. 23 şirkete ise kayyım atandı.

Habervitrini12073 Görüntüleme
Görevden uzaklaştırılan Savcı Türkşad Kunthan Uçuk'a yurt dışına çıkış yasağı
Asayiş

Görevden uzaklaştırılan Savcı Türkşad Kunthan Uçuk'a yurt dışına çıkış yasağı

HSK tarafından 3 ay süreyle görevden uzaklaştırılan Bozova Cumhuriyet Savcısı Türkşad Kunthan Uçuk, hakkında yürütülen "kamu görevlisine hakaret" soruşturması kapsamında adliyeye gelerek teslim oldu. Uçuk hakkında yurt dışına çıkış yasağı uygulanmasına karar verildi.

Habervitrini9347 Görüntüleme