Ekonomi
  • 2.7.2020 22:46

Tatil İçin Villa Kiralarken Dikkat Edilmesi Gerekenler

Tatil İçin Villa Kiralarken Dikkat Edilmesi Gerekenler

Dünyayı ve ülkemizi etkisi altına alan COVID-19, dört gözle beklediğimiz tatilimiz ile ilgili belirsizlikleri de beraberinde getirdi. Tüm yıl çalıştık ve hayalini kurduğumuz o tatil geldi çattı. Ailenizle, kalabalıktan ve risklerden uzak bir tatil geçirebilmenin tek yolu ise; tüm ihtiyaçlarınızın bir arada olduğu lüks, konforlu ve tamamen size ait villalar. Bu dönemde rezervasyon yapmadan önce mutlaka dikkat etmeniz gereken TatildeKirala.com - villa kiralama kurallarına birlikte bakalım;

Tamamen kendinize ait giriş-çıkışınızın olabileceği konaklamalar

Bu, sosyal mesafeyi korumanız ve sağlığınızı tehdit edecek temaslardan kaçınmanız için önemsemeniz gereken tedbirlerden biri.

Güvenilir bir siteden kiralamak

Villa kiralamak istediğinizde internette karşınıza pek çok farklı seçenek çıkacaktır. Peki ya para ödeyeceğiniz bu sitelerin hangisine ne kadar güvenebilirsiniz? Bir ön araştırma mutlaka yapmalısınız. Tatilinize gölge düşmemesi için tercih ettiğiniz villada size vaat edilenlerden farklı bir şeyle karşılaşmamanız için buna dikkat etmenizi ısrarla öneriyoruz. Yetkisi bulunmayan sahte kişiler ve kimliklerle açılan siteler, maalesef huzurlu bir tatil yapmanızı engeller. Bu durumlarla karşılaşmamak için çok tercih edilen, iyi yorum ve yüksek puanları bulunan, güvenilir siteleri tercih etmelisiniz. Bunun için bizim önerimiz; TatildeKirala olacak. Hayal ettiğiniz villa tatili için villa kiralama seçeneklerini tıklayarak, güncel kiralık villa ilanlarını inceleyebilir; villaların detaylı tüm özelliklerini ürün sayfalarından görüntüleyebilirsiniz.

Tatilinizi nerede geçirmek istiyorsunuz?

Ege veya Akdeniz tercihleriniz arasında mı? Nasıl bir hava durumunu tercih edersiniz? Peki nüfus yoğunluğu nasıl olmalı? Sevdiğiniz lokasyonlar neresi? Ulaşımı nasıl olmalı? Tüm bunları yanıtladığınızda cevaplarınız sizi istediğiniz lokasyona götürecektir. Elbette Ege’nin tadı her daim bambaşka. Bu yaz, o çok sevdiğiniz Bodrum’da sadece size ait bir villada tatil yapmaya ne dersiniz? Bodrum kiralık villa için alternatif çok.

Villanızın yapı özellikleri neler olmalı?

Bu madde tatilinizi kaç kişi yapacağınızla da ilgili bir seçenek. Kalabalıksanız kat ve oda sayısına mutlaka bakmalısınız. Oda sayısı önemlidir, ancak daha önemlisi yatak sayısıdır. Banyo sayısı, ebeveyn banyosu, tuvalet ve mutfak, mutfak ekipmanları, balkon, teras, bahçe, havuz olup olmadığı gibi soruların cevabını mutlaka alın ve kiralayacağınız villanın detaylı fotoğraflarını mutlaka isteyin. Mümkünse yerinde görmenizde de fayda var ancak detaylı fotoğraflar da bu süreçte yeterli olacaktır. Havuzlu villa avantajlı bir durum. Elbette; denize yakın bir konum da önemli. Ancak; kendinize ait bir villada havuzun bulunması da size büyük bir konfor sağlar.

Villanızın konumu

Eğer sakin bir tatilse hayaliniz, plaja uzak havuzlu bir villayı seçebilirsiniz. Denize gitmek istiyorsanız o zaman hava sıcaklığını ve yürüme zorluğunu da hesaba katarak denize sıfır bir villa tercih etmeniz gerekir. Aracınızın olup olmaması, kalacak gün sayınız, nasıl bir tatil anlayışınıza sahip olduğunuza bağlı olarak kalacağınız villanın konumunu belirlemeniz mümkün.

Kiralayacağınız villa bütçenize uygun mu?

Villa kiralarken dikkat edilmesi gerekenler arasında villa-fiyat dengesinin de önemli bir konu olduğunu unutmayın. Villa kiralamak, son yıllarda popüler bir trend. Bundan dolayı fiyatlar da dönemsel olarak artabiliyor. Burada bütçe dostu bir ev kiralamanız elbette mühim. Kiralık villalar arasından bir seçim yaparken villa fiyatlarını detaylıca inceleyebilir, villa özelliklerini kıyaslayarak fiyatlar arasında bir karşılaştırma yapabilirsiniz.

Güncellenme Tarihi : 2.7.2020 22:54

İLGİLİ HABERLER