Asayiş
  • 23.7.2009 12:38

TATİLDE TECAVÜZE UĞRADI, MOTOSİKLETLE KAÇIRILMAK İSTENDİ

BALIKESİR'in Erdek İlçesi'nde barda tanıştıkları 20 yaşındaki M.O.'ya bar çıkışı tecavüz etmek için kaçırmak isteyen 4 kişi, genç kızın kendini motosikletten atarark yaralanınca, yakalandı.

İfadesi alınan M.O. tatil için geldiği Erdek'te daha önce de tecavüze uğradığını söyleyince 2 kişi daha gözaltına alındı. Gözaltına alınan 5 şüpheliden 1'i tutuklandı.

Tatil için Kayseri’den Erdek'e gelen M.O. önceki akşam tek başına gittiği barda 20 yaşındaki Uğur E. ile tanıştı. M.O. bar çıkışı Uğur E. ile arkadaşları olan 22 yaşındaki Yiğithan Y., 21 yaşındaki Erhan G. ve 16 yaşındaki N.S.K. tarafından bu kişilerin bindiği iki motosikletten birine zorla bindirilerek kaçırılmak istedi. Direnen M.O., Yalı Mahallesi Neyyire Sıtkı Caddesi'nde kendini motosikletten attı. Yaralanan M.O., çevredekilerin haber vermesi sonucu hastaneye kaldırılırken, 4 şüpheli polis tarafından yakalandı. İfadesi alınan M.O., Erdek'te bir süre önce 20 yaşındaki Ferdi K. ile 25 yaşındaki Kadir Y.'nin kendisine tecavüz ettiğini öne sürdü. Polis Ferdi K. ile Kadir Y.'yi de gözaltına aldı.

Emniyet Müdürlüğü’nde yapılan sorgulamasında mahkemeye çıkartılan 6 şüpheliden Ferdi K. tutuklanırken arkadaşı Kadir Y., genç kızı kaçırmaya teşebbüs eden Uğur E., Erhan G. Yiğithan Y. ve N.S.K. tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 16:08

İLGİLİ HABERLER