Ekonomi
  • 25.3.2019 20:25

Tatilde ve İş Seyahatinde Rent A Car Tercihi Artıyor

 

Ülkemizde rent a car sektörü ulaşım sorununu kaliteli bir şekilde çözüyor. Lüks araçlarla seyahat imkanı veren bu sektör, güvenilir ve garantili çözüm seçenekleri sunuyor. 5S, bu konuda güncel çözüm seçenekleriyle hareket ediyor.

Tatil ve iş seyahatlerinde kiralık araç seçenekleriyle rahat ve konforlu bir şekilde ulaşım sorununu ortadan kaldırabilirsiniz. Bunun için 5S seçeneklerini değerlendirin. Firma son model araç filosuyla Türkiye'de söz sahibi.

Yaygın servis ağı ve uygun fiyat seçenekleriyle hizmette kaliteyi tercih ediyor. 5S, yıllık araç kiralama kategorisinde bireysel çözümler sunarak, bu kategoride adından sıkça söz ettiriyor.

İş Seyahatini Tatile Dönüştürebilirsiniz

5S, iş seyahati için istediğiniz lüks araçları emrinize veriyor. Bireysel uzun dönem araç kiralama seçenekleri kategorisine 6 aylık ve 12 aylık çözüm seçenekleri sunuluyor. İş seyahatinde işiniz bittiği zaman, uçak saatine kadar kiralık aracınızla gezebilirsiniz. Bu şekilde iş seyahati tatile dönüşebilir. Özellikle turistik illerde, iş seyahatinden arta kalan zamanda kiralık araçlarla gönlünüzce gezebilirsiniz.

Rent a car hizmetinin diğer bir avantajı ise sınırsız gezme olanağıdır. Bu araçlarla gezmek için herhangi bir kota yoktur. Bu nedenle diğer ulaşım seçeneklerine nazaran çok daha kullanışlı özelliklere sahiptir. 5S, bu konuda güncel ve etkili kiralama seçeneklerini kapınıza getiriyor.

Tatilde Klimalı Araçlar Tercih edilmelidir

Yaz aylarında klimalı araçlarla tatil yapmak ayrı bir zevktir. Ülkemizde güney sahillerinde tatil yapacak kişiler klimalı araç kiralıyor. Sıcakta klima özelliği ile konforlu yolculuk sunan bu araçlar, hayatınızı kolaylaştırıyor. Altı aylık ve 12 aylık kiralama seçeneklerinin yanı sıra, günlük ve aylık araç kiralama seçenekleri de tercih ediliyor.

 Lüks kiralık araçlar yol yorgunluğunu hissettirmiyor. Sıcak havada klima, soğuk havada ısıtıcı özellikleriyle son model araçlar çok rahat özelliklere sahiptir. Pratik ve kullanışlı araçlarla 5S, sizler için çözüm üretiyor. Beş ilde 500 araçlık filosuyla lüks araç kullanma keyfi sunuyor.

Hayalinizdeki araçları uygun kiralama seçenekleriyle kullanma fırsatını 5S Araç Kiralama ile yakalayın. Profesyonel ekip anlayışı ile firma araçları istediğiniz adrese getiriyor. Online rezervasyon ve canlı müşteri desteği ile araç kiralamak hiç bu kadar kolay olmadı.

Güncellenme Tarihi : 25.3.2019 21:29

İLGİLİ HABERLER