Yaşam
  • 18.5.2013 14:33

'Tatlıses istedi,acıyıp bacağından vurdum'

"Tatlıses, Derya Tuna'ya kızmış, benden öldürmemi istedi. Acıyıp bacağından vurdum."
  "Organize’de Ayna Var" isimli kitap; tüm Türkiye’nin tanıdığı ünlü isimlerin ifadelerini içeriyor.

Kitap, silahlı çatışmanın ortasında kalan, vurulan, darp ve tehdit edilen, kıskançlık güdülerini bastıramayıp illegal faaliyetlerde bulunan ünlülerden ders niteliğindeki öykülerini kapsıyor.

İşte kitapta dikkat çeken ifadelerden bazıları;

ASENA’NIN POLİSE VERDİĞİ İFADE
"Bu günde Şubenize gelerek 24.10.2004 tarihinde İbrahim Tatlıses ile birlikteliğime son verdiğimi belirttiğim basın açıklamamdan sonra şahsıma yönelik silahlı saldırılar olabileceği şeklinde duyumlarım vardır. Zaten bu tarz bir beklenti içerisinde olduğumdan tedbirli olmak _ maksadıyla bilinen adreslerimden farklı olarak bir yakınıma ait olan Beykoz Kavacıkta bir adreste kalmaktaydım, ancak bu adresinde tespit edildiği düşüncesiyle birkaç gündür farklı bir yerde kalıyorum. Beni tehdit eden İbrahim Tatlıses’den veya azmettirebileceği şahıslardan davacı ve şikayetçiyim "

İbrahim Tatlıses’in, son olayda kendisini vuran Abdullah Uçmak ile ilgili ifadesinden

"Yemekte söz Abdullah’ın yaralanması olayından açıldı. Ben de kendisinin kazaen yaralandığını, bizim çocukların amaçlarının kendilerini vurmak olmadığını söyledim. Konu benim göndermiş olduğum 10 bin Dolara geldi. Kendileri bu olaydan dolayı mağdur oldukları için hastane tedavilerini yaptırmak üzere 10 bin Dolar gönderdiğimi, hal ve hatırını sorduğumu söyledim. Abdullah da bana kendilerinin de bu olayı duyduğunu, bundan sonraki hedeflerinin de Hasan Bora olduğunu, Hasan Bora ile hesaplaşacaklarını söyledi. Ben de bu işlere buluşmayın dedim."

Hüseyin B.’nin Tatlıses ile ilgili ifadesinden... (Derya Tuna’yı bacağından vurdu)

Hüseyin B., 8 yıl sonra adının karıştığı bir başka davada bu olayla ilgili farklı konuştu:

"DERYA TUNA’YI ÖLDÜRMEMİ İSTEDİ"

"Tatlıses, Derya Tuna’ya kızmış, benden öldürmemi istedi. Acıyıp bacağından vurdum. Tatlıses’in azmettirici olduğunu söylemedim. Çıktıktan sonra ulaşmaya çalıştım. Beni tehdit etti."            (Medyaradar)

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 15:13

İLGİLİ HABERLER