Yaşam
  • 1.10.2011 01:35

TATLISES'E ASENA'NIN ABLASI SÜRPRİZİ!..

Asena'nın ablası Çilem Çakmak, bir süredir yanında çalıştığı İbrahim Tatlıses'i nikâh töreninde de yalnız bırakmadı.
Dün "Duymayan Kalmasın" programına konuk olan ünlü oryantal, geçmişte dört yıl aşk yaşadığı Tatlıses'e mutluluk diledi: "Nikâhı duyduğumda sahnedeydim. Benim için sürpriz olmadı, hiç şaşırmadım. Mutlu ve huzurlu bir yuva diliyorum. Bir yastıkta kocasınlar."

O kız hak etti

Tatlıses'ten sekiz yıl önce ayrıldığını belirten Asena, ilginç bir de açıklama yaptı: "İsteseydim, zamanında İbrahim Tatlıses'le evlenirdim. Aklıma koyduğumu yaparım çünkü. Ayşegül İbrahim Tatlıses'i seçti, ben özgürlüğümü seçtim. Ayşegül adına sevindim. Bence 10 numara bir evlilik oldu. O kız, İbrahim Tatlıses'i hak etti, çünkü çok bekledi. Şimdi inanılmaz rahat ve mutluyum." Yıllar önce Asena ve Yıldız arasında büyük bir kavga yaşanmış, Yıldız'ın evini basan Asena onu tekme tokat dövmüştü.

Asena'nın ablası da nikâhtaydı

Asena'nın ablası Çilem Çakmak, bir süredir yanında çalıştığı İbrahim Tatlıses'i nikâh töreninde de yalnız bırakmadı.

Yazılan senaryolar 300 bölüm dizi olur

İbrahim Tatlıses, evliliği hakkında ortaya atılan iddialara bir basın açıklamasıyla yanıt verdi: "Yazılan senaryolar 300 bölüm dizi olur. Yaptığımız evliliğe saygı duyulmasını ve daha fazla senaryo üretilmemesini rica ediyorum. Basında yazıldığı gibi ne Ayşegül Hanım'ın benim paramda gözü var, ne Ayşegül Hanım evlilik için şart koşmuş ne de Damla Hanım Ayşegül Hanım yüzünden kovulmuştur. Kovuldu kelimesi çok çirkin. Damla Hanım, dokuz yıllık çalışma hayatında her türlü işimde yardımcı olmuş ve elinden gelenin en iyisini yapmıştır. Karşılıklı konuşup helalleşerek iş ilişkimizi bitirdik."

Kurban kestiler

İbrahim Tatlıses'in iki hayranı, ünlü sanatçının evlenmesi şerefine kurban kesti. Koyunun üzerine 'İbo' yazdıran fanatik hayranlar, "İbrahim Bey'in evlenmesi bizi çok sevindirdi" dedi.

İdo'yu soruyor

Oğlu İdo, İbrahim Tatlıses'in evleneceğini onu ziyarete gittiğinde öğrenmiş ve duruma tepki göstererek hastaneden ayrılmıştı. İdo, babasını görmeye dün de gitmedi. Tatlıses'in bu duruma çok üzüldüğü ve görevlilere sık sık oğlunu sorduğu öğrenildi.

İsterse baba olabilir

Romatem Hastaneleri Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Köksal Holoğlu, İbrahim Tatlıses'in isterse baba olabileceğini söyledi: "İbrahim Bey bağımsız olarak yürümeye başladı. Her şeyiyle çok sağlıklı. Baba olmak isterse, hiçbir problemi yok. Yaptığı bu evlilik de tedavi sürecini olumlu etkileyecektir."

Güncellenme Tarihi : 23.3.2016 13:36

İLGİLİ HABERLER