Tayyip Erdoğan, Adnan Oktar hakkında konuştu: Ahlaksız bir adamdı

1 dk okuma
Tayyip Erdoğan, Adnan Oktar hakkında konuştu: Ahlaksız bir adamdı

Hızlı Özet

Afrika turuna çıkan Başkan Erdoğan, geçtiğimiz günlerde düzenlenen operasyonla gözaltına alınan ve ardından tutuklanarak cezaevine gönderilenAdnan Oktar'la ilgili açıklamalarda bulundu.






Yıllarca süren takip sonrasında düzenlenen operasyonda çökertilen Adnan Oktar ve çetesiyle ilgili konuşan Başkan Erdoğan, ''Ahlaksız bir adamdı'' dedi.



Başkan Erdoğan düzenlenen operasyonda tutuklananAdnan Oktar için "Üsküdar'da oturduğumda komşumdu. Şahsen tanımam. Ahlaksız bir adamdı. Edebi yerinde değil" ifadelerini kullandı.



Afrika turuna çıkan Başkan Erdoğan, geçtiğimiz günlerde düzenlenen operasyonla gözaltına alınan ve ardından tutuklanarak cezaevine gönderilenAdnan Oktar'la ilgili açıklamalarda bulundu.



"AHLAKSIZ ADAM" OLARAK NİTELENDİRDİ



Adnan Oktar'ı isim vermeden "Ahlaksız adam" olarak nitelendiren Başkan Erdoğan, FETÖ ileAdnan Oktar örgütü arasındaki benzerliklere dikkat çekti.



İşte Erdoğan'ın Afrika ziyaretinde verdiği röportajdaki ilgili kısım;



"İstanbul Üsküdar Burhaniye'de oturduğum dönemde komşum ama şahsen tanımam. Ahlaksız bir adamdı. Edebi yerinde değil. Çok ahlaksız bir tipti. Ahlaki yönden zaafları olan bir tip.



"SİZİN TESLİM ETTİĞİNİZ GENÇLERİ ALIP..."



Sizin ona teslim ettiğiniz çocukları, gençleri alıyor, onları kendi istedikleri gibi yetiştirip ondan sonra da sistemin içine sokup buraları ele geçirme operasyonları yapıyorlar."




Bu haber 1571 kez görüntülendi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Erdoğan'dan kararlılık mesajı: Terörsüz Türkiye hedefimizin menzilinde gençlerin huzuru var
Gündem

Erdoğan'dan kararlılık mesajı: Terörsüz Türkiye hedefimizin menzilinde gençlerin huzuru var

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Turka Kocaeli Stadyumu önünde vatandaşlara hitap etti. Terörsüz Türkiye'nin hedefinde kararlılık vurgusu yapan Erdoğan "Terörsüz Türkiye hedefimizin menzilinde sizlerin (gençler) huzuru ve esenliği var. Terörle mücadele için harcanan kaynaklar artık eğitime, bilime, üretime, istihdama, ulaştırmaya, teknolojiye harcansın istiyoruz. Terörün tamamen devre dışı kaldığı yeni dönemde gençliğin eyvahı olmadığı gibi kimseye eyvallahı da olmayacak" ifadelerini kullandı.

Habervitrini10735 Görüntüleme
İki il arası artık sadece 2 saat 15 dakika sürecek
Gündem

İki il arası artık sadece 2 saat 15 dakika sürecek

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, yapımı devam eden Mersin-Adana-Osmaniye-Gaziantep Hızlı Tren Projesi kapsamında Tarsus'taki çalışmaları inceledi. Bakan Uraloğlu, 312 kilometrelik hattın yalnızca bölgesel ulaşımı hızlandırmayacağını, aynı zamanda Türkiye'nin uluslararası taşımacılık gücünü artıracak stratejik bir koridorun temelini oluşturacağını söyledi.

Habervitrini13136 Görüntüleme
İsrail'in şehit ettiği Hamas lideri Ezz El-Din Al-Haddad'ın cenaze töreni
Gündem

İsrail'in şehit ettiği Hamas lideri Ezz El-Din Al-Haddad'ın cenaze töreni

Gazze şehrindeki camilerden hoparlörlerle yapılan anonslarla Kassam Tugayları Başkomutanı Haddad'ın vefat ettiği duyuruldu.

Habervitrini12932 Görüntüleme
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan AK Parti'ye Yeni Katılımlar Olabileceği Mesajı
Gündem
#siyaset#Güncel#Gündem

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan AK Parti'ye Yeni Katılımlar Olabileceği Mesajı

Kazakistan ziyaretinin ardından uçakta gazetecilerin sorularını cevaplayan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, CHP'den AK Parti'ye geçen belediye başkanları konusunu değerlendirdi. Erdoğan, ilerleyen dönemde partilerine yeni isimlerin katılabileceğine dair bir işarette bulundu.

Habervitrini10582 Görüntüleme