Gündem
  • 30.6.2016 00:23

Tayyip Erdoğan Fethullahçıları şah damarından vurdu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'ndeki iftar programında konuşuyor. Erdoğan: Pensilvanya'daki zat onlara şah damarından daha yakınmış. Öyle diyor.. Ya bu ifadeyi nasıl kullanabilesiniz? Biz kula kul olmayacağız. Biz sadece Allah'a kul olacağız.

Erdoğan'ın konuşmasından satırbaşları:

Dünya hala yapmakta olduğumuz operasyonlarımızın sivil vatandaşlarımızı öldürmeye yönelik olduğunu düşünüyor.

ALGI OPERASYONUYLA POLİSİMİZİ,ASKERİMİZİ SUÇLU GÖSTERİYORLAR

Dün akşam çocuk, sivil, kadın demeden vatandaşlarımızı öldüren teröristler değil mi? Burada özellikle algı operasyonuyla polisimizi, askerlerimizi suçlu göstermeye çalışıyorlar.

İNLERİNE GİRECEĞİZ DEMİŞTİM GİRDİK!

(Paralel Yapı) 'İnlerine gireceğiz' demiştim, girdik. Cumhurbaşkanlığı'na da belki girdiler, temizleyeceğiz. Bunlar ya istifa edip gidecekler ya da biz onları bulacağız. Enteresan olan şey şu: Pensilvanya'daki zat onlara şah damarından daha yakınmış. Ya bu ifadeyi nasıl kullanabilesiniz? Biz kula kul olmayacağız. Biz sadece Allah'a kul olacağız.

NE PKK NE DHKP-C NE DAEŞ NE DE PARALEL YAPI BİZİ HEDEFLERİMİZDEN ALIKOYAMAYACAK

Bu terör örgütleri üzerinden bizi tedip edeceklerini sananlara sesleniyorum, ne yapsanız boş. Türkiye'nin 2023 hedeflerine mutlaka ulaşacağını buradan duyuruyorum. Burası Cumhurbaşkanlığı makamı. Ne PKK, ne DHKP-C, ne DAEŞ, ne de Paralel Yapı bizi hedeflerimizden alıkoyamayacak.

BU SİVİL İNSANLARIN NE GÜNAHI VARDI

2018'in başında da dünyanın en büyük hava alanın açılışını yapacağız. Yılda 150 milyon yolcu kapasiteli bir havaalanı olacak.
Neden Yeşilköy'ü bombaladılar? Bu sivil insanların ne günahı vardı? Bunlar cehennemde yerlerini hazırlamışlar. "1 kişinin ölümüne neden olmak tüm insanlığın ölümüne neden olmaktır" diyor dinimiz.

BİZ ACILARIMIZLA YAŞAYACAĞIZ AMA AMACIMIZDAN VAZGEÇMEYECEĞİZ

Biz biliyoruz ki buralar tüm dünyaya bir sinyaldir. Burada verilen hizmet bereketlidir. Bu makan mazlumların yardımcısı olmayı sürdürecek bir makamdır. Biz acılarımızı yaşayacağız ama amacımızdan vazgeçmeyeceğiz. Şehit anneleri benim de annemdir.

Güncellenme Tarihi : 30.6.2016 10:49

İLGİLİ HABERLER