Gündem
  • 30.8.2018 18:15

Tayyip Erdoğan, Harp Okulları Mezuniyet Töreninde konuşuyor.

Başkan Erdoğan'dan önemli açıklamalar

Son Dakika Haberi: Başkan Recep Tayyip Erdoğan, Harp Okulları Mezuniyet Töreni'nde önemli açıklamalarda bulunuyor.

Erdoğan'ın açıklamalarından satırbaşları:

Bugün yeniden yapılandırma sonrası harp okullarımızın ilk mezuniyetimizi veriyoruz. Yarın Balıkesir'e giderek astsubaylarımız ve aileleri ile beraber olacağız. 15 Temmuz'un ardından başlayan yeni yapılanma süreci büyük ölçüde tamamlanmış ve harp okullarımız tam kapasiteye ulaşmış olacaktır.

"HARP OKULLARIMIZ KAPATILDI DİYE KARA PROPAGANDA YAPIYORLAR..."

Harp okullarımız kapatıldı diye kara propaganda yapıyorlar. Burada olduğu gibi okullarımız devam ediyor. Sadece çağımızda gerek kalmadığı için askeri liseler kapatıldı. Askeri okullar kapatılması bir yana daha da artırılarak hizmetini sürdürüyor.

ÜLKESİNE HİZMET EDEN BİR İNSAN GÜCÜNE İHTİYACI VARDIR

TSK'nın personel ihtiyacını karşılama konusunu tabela ile sınırlı tutarsak kendimizi kandırmış oluruz. Türkiye'nin sürekli darbe ve cunta üreten bir orduya değil, ülkesine hizmet eden bir insan gücüne ihtiyacı vardır. TSK'mızı sadece silahı ile, insan gücü ile değil, aynı zamanda hayata, dünyaya, ülkemize istenilen sorumlu bakış açısına ulaştırma konusunda da kararlıyız. Önümüzdeki dönem çok büyük reformlara imza atılacak bir dönem olacaktır. Milli Savunma Üniversiteleri'nden geriye dönüş mümkün değildir. Dekanlarımızın çalışmalarını yakından takip ediyorum.

Güncellenme Tarihi : 30.8.2018 16:59

İLGİLİ HABERLER