Gündem
  • 15.11.2017 16:01

Tayyip Erdoğan, Katar’da resmi törenle karşılandı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Katar Emiri El Sani tarafından resmi törenle karşılandı.

Resmi temaslarda bulunmak üzere Katar’ın başkenti Doha’da bulunan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Katar Emiri El Sani tarafından resmi törenle karşılandı. İki ülke milli marşlarının çalınmasının ardından tören kıtasını denetleyen Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Katar Emiri El Sani, baş başa görüşmelerini gerçekleştirmek ve Türkiye-Katar Yüksek Stratejik Komite 3. Toplantısı’na başkanlık etmek üzere Emirlik Divanı’na geçti. Erdoğan, Katar Emiri Şeyh Temim Bin Hamad El Sani ile bir araya geldi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Katarda

Kuveyt'teki temaslarını tamamlayan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Katar'a geçti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Rusya ve Körfez ülkelerini kapsayan kritik ziyaretlerinde son durak olan Katar'a ulaştı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan'ı, Doha Hamad Uluslararası Havalimanı'da Katar Savunma Bakanı Halid bin Muhammed al Adiyye ile Türkiye'nin Doha büyükelçisi Fikret Özer, eşi Dilşat Özer ve büyükelçilik yetkilileri karşıladı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan daha sonra Baba Emir Şeyh Hamad bin Khalifa El Sani'nin onuruna verdiği yemeğe geçti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, resmi temaslarına yarın başlayacak. Katar Emirlik Divanı'ndaki karşılamanın ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan, Katar Emiri Şeyh Tamim El Sani ile baş başa görüşecek.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'a bu ziyarette 9 bakan eşlik ediyor.

Erdoğan, Türkiye-Katar Yüksek Stratejik Komite Toplantıları'nın üçüncüsüne katılacak. Ziyarette Körfez krizi ve çözüm arayışları ele alınacak.

Son dakika: Cumhurbaşkanı Erdoğan Katar'da böyle karşılandı

 

Güncellenme Tarihi : 15.11.2017 15:09

İLGİLİ HABERLER