Medya
  • 25.1.2014 00:21

Tayyip Erdoğan'a hakaret eden Kadir Çetinçalı kovuldu

Kadir Çetinçalı'nın işten atıldığını Vatan Gazetesi böyle duyurdu..

Gazetemize zaman zaman spor yazıları yazan Kadir Çetinçalı dün kişisel twitter hesabından isim vermeden Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ı hedef aldığı düşünülen, hakaret içeren bir tweet attı. Daha sonra aldığı tepkiler nedeniyle bu tweeti sildi, hedefinin Başbakan olmadığını ileri sürdü. Ancak kimi hedef alırsa alsın, hiçbir ahlaki değerle bağdaşmayan bu davranışı nedeniyle şu andan itibaren gazetemizle ilişkisi kesilmiştir. Okuyucularımıza duyurulur...

Vatan Gazetesi Yönetimi

KADİR ÇETİNÇALI NE YAZMIŞTI?


DHA muhabiri Kadir Çetinçalı içindeki kötülüğü adeta dışa vurarak twitter hesabından Başbakan Erdoğan hakkında çok ağır hakaretlerde bulundu.

Kadir Çetinçalı'nın Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın Ankara İlçe adayları tanıtımında konuşma yaparken attığı ve ardından hemen sildiği tweet gözlerden kaçmadı.

Doğan Haber Ajansı Galatasaray muhabiri Kadir Çetinçalı, bugün tam bir skandala imza attı. Çetinçalı, Başbakan Erdoğan'ın canlı yayında AK Parti'nin Ankara ilçe belediye başkan adaylarını tanıttığı esnada Twitter hesabından, "Öfke, hiddet, tehdit yalan gırla. Bıktık artık. Defol git. Allah belanı versin. Geber inşallah" yazdı. Çetinçalı'nın hakaretleri çok sayıda Twitter kullanıcısı tarafından tepki çekince, Çetinçalı söz konusu tweetini sildi. 


 

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 08:13

İLGİLİ HABERLER