Gündem
  • 21.3.2019 16:45

Tayyip Erdoğan'dan Eskişehir'de çok önemli açıklamalar

Başkan Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Eskişehir mitinginde önemli açıklamalarda bulunuyor.

Erdoğan'ın açıklamalarından satırbaşları:

Bugün bir başka güzelsin Eskişehir. Sanayisi üretken, ticareti bereketli, insanı çalışkan Eskişehir. Tüm ilçelerini selamlıyorum Eskişehir. Bugün muazzam bir coğrafyanın sevinçle karşıladığı, tüm Anadolu'nun Nevruz Bayramı'nı tebrik ediyorum.

ESKİŞEHİR'İN KADERİNİ DEĞİŞTİRMEYE VAR MIYIZ?

Benim CHP'ye gönül veren kardeşlerim halen bu yalancının peşinden gidiyor ya. Sabah akşam yalan söyleyen bu adama karşı şu kalan 9 gün iyi bir çalışma yapıyor muyuz? Eskişehir'in kaderini değiştirmeye var mıyız?

Yunus Emre Hastanesi'ne ulaşım için yaptığımız bağlantı köprüsünü tamamlıyoruz. Bay Kemal senin dünyadan haberin yok, bu ülkede neler oluyor neler bitiyor senin haberin yok. Eskişehir'in hızlı tren ağını genişleteceğiz.

Bay Kemal Hatay için yalan söyledi. şehre 7 baraj kazandırdık ama o baraj yapılmadı diyor. Biz Eskişehirli çiftçilerimiz için 1,6 milyar tutarında tarımsal destek verdik.

Cumhurbaşkanı Erdoğan "Kendi halkından nefret eden bir zihniyet..."

KENDİ HALKINDAN NEFRET EDEN BİR ZİHNİYET...

İlk yerli otomobilimiz Devrim'i bu topraklarda ürettik ama ne acıdır ki yerli ve milli olana tahammül edemeyen CHP tarafından sabote edildi. Rahmetli Menderes GAP için ABD'ye kredi almaya gittiğinde biz Fırat ve Dicle üzerine baraj yapılmasını istemiyoruz açıklamasıyla karşılaşmıştı. CHP Keban Barajı'nı eleştirmiştir, kendi halkından nefret eden bir zihniyet yıllarca bu milletin yakasından düşmemiştir.

TEİ'DE UÇAK VE HELİKOPTERLERİMİZİN MOTORLARINI YAPACAĞIZ

Milletin hayrına hangi işlere başlamışsak bunları karşımızda bulduk. Şimdi savunma sanayi için önemli işler yapıyoruz. TEİ'de uçak ve helikopterlerimizin motorlarını yapacağız. Dünyanın en büyük 10 projesinden 6'sını ülkemizde gerçekleştiriyoruz. Hepsini karalamak için ne gerekiyorsa yapıyorlar.

Cumhurbaşkanı Erdoğan "Sanıyorlar ki seçimden sonra onlara gün doğacak..."

SANIYORLAR Kİ SEÇİMDEN SONRA ONLARA GÜN DOĞACAK...

Ülkemize ve milletimize şaşı bakan kim varsa hep birlikte seçime odaklandı, sanıyorlar ki seçimden sonra onlara gün doğacak. Onlara hep birlikte sandıkta gerekecen cevabı verelim. Biz Eskişehir'e 22 katrilyon liralık yatırım yaptık. Eskişehir'de 3.devlet üniversitesini kurduk. Bay Kemal, bunları senin belediyen değil biz yaptık biz. Şehir Hastenemizle birlikte Eskişehir bir imkana daha kavuşmuş olacak.

Şehrimize 33 bin kapasiteli bir stadyumu biz kazandırdık mı? Buranın belediye başkanı Eskişehirspor'a dahi sahip çıkmıyor. Değerli kardeşlerim halkı ile bütünleşemeyen bir belediyecilik anlayışı olmaz. Eskişehir'i 2019 Türk Dünyası eğitim başkenti olarak ilan ettik.

MÜJDELERİ SIRALADI!

Birilerinin yeniden açamazlar dediği, yıllık 150 bin kişinin ziyaret ettiği Cumhuriyet Tarihi Müzesi'nin restorasyonunu tamamladık, hizmete sunuyoruz.

Anadolu Üniversitesi bünyesinde Ulusal Raylı Sistem Araştırma ve Test Merkezi kuruyoruz. Bu merkezin 1.5 katrilyon lira civarında katkı sağlamasını bekliyoruz. Türkiye'nin ilk 2000 beygir gücündeki helikopter motoru TUSAŞ'a teslim edildi.

BİR DE UTANMADAN İSLAM KAYNAKLI TERÖR DİYOR

Biz beka meselesi dediğimizde çıkıyor Türkiye'nin beka meselesi mi var diyor? Biz Suriye'de terör koridorunda kimlerle savaştık? Bizim bekamıza saldıranlar savaşmadık mı? Gabar'da Kandil'de kimlerle savaştık? Bu ülkenin istiklaline ve istikbaline göz dikenlerle savaştık. Eli kanlı katilin karşısında hala türküler çığırmaya devam ediyor. Bir de utanmadan İslam kaynaklı terör diyor.

Utanmadan sıkılmadan 3 tane adamını Yeni Zelanda'ya gönderiyorsun. Dostlar alışverişte görsün. Bay Kemal kim kardeştir bunları bilmez. Ben CHP'ye gönül veren inançlı kardeşlerime söylüyorum; Gelin 31 Mart'ta bu devranı döndürelim ve CHP'yi bu adamdan kurtaralım.

Güncellenme Tarihi : 22.3.2019 02:07

İLGİLİ HABERLER