Gündem
  • 6.11.2016 14:32

Tayyip Erdoğan'dan flaş HDP açıklaması

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Dokunulmazlıklar üzerinden Meclis'e millete yargıya meydan okuyan ve hatta hakaret eden bu densizlerin amacı Türkiye’yi uluslararası alanda sıkıntıya sokmaktır" dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Üsküdar'da düzenlenen Sağlık Bilimleri Üniversitesi Fahri Doktora Tevdi törenine katıldı.

İşte Erdoğan’ın burada yaptığı konuşmadan satır başları:

80 milletvekilini aldıkları günün ertesinde halkı sokağa davet ettiler.Ölen Kürttü öldüren de Kürttü. Bunu onlar yaptı.Yaşanan hadise son derece açık ve nettir. TBMMtüm milletvekillerinin dokunulmazlıklarını kaldırdı. Bu sadece onlar özel bir durum değil. Ama şu anda batının ağzına bakın.

Dokunulmazlıklar üzerinden meclise millete yargıya meydan okuyan ve hatta hakaret eden bu densizlerin amacı Türkiye’yi uluslarası alanda sıkıntıya sokmaktır.

Benim uluslararası bu saldırılardan en ufak bir endişem yoktur. Benim için aslolan milletimdir. Milletim ne diyor. Ya batı bizim için hiç hayırlı rüya gördü mü? 53 sene Türkiye’yi Avrupa Birliği kapısında bekleyen batıdan biz ne bekleyeceğiz? Biz kendi göbeğimizi kendimiz keseceğiz.

Biz çalışalım inanın bunları sollayıp geçeriz.

Türkiye son 3 yılda yaşadıkları nedeniyle kendisine yeni bir yol çizmiş bir ülkedir.

7 Haziran’ın ardından olanları izledim. Ben siyasette çırak değilim kalfa da değilim. Sana vereceğiz de sen ne yapacaksın. Sen bir defa Beştepe’nin yolunu bilmiyorsun. Bir defa da senin sayısal durumun diğer iki partiyle de bir araya gelsen hükümet kurmaya yeterli değil. O yüzden 'benim zaman kaybına tahammülüm yok' dedim ve anayasa gereği adım attık ve seçim kararı aldık. Millet de bu kararı paylaştı. İşte olan netice çok açık net ortada. Milletimizi kazasız belasız 1 Kasım’a getirdik.

Türkiye 15 Temmuz’da FETÖ çetesi mensupları hainlerin ihanetine uğradı.

Gaziantep saldırısının ardından yaralıları ziyaret ettikten sonra 'artık sabredecek halimiz yok' dedik. ÖSO ile birlikte Suriye’ye girdik. Onları biz Cerablus’a farklı bir bölgeden soktuk. Bu operasyon DEAŞ’a karşı verilmiş en başarılı operasyondur.

Güncellenme Tarihi : 6.11.2016 16:15

İLGİLİ HABERLER