Gündem
  • 19.3.2020 21:45

TBMM'de koronavirüs önlemi: Her masaya bırakıldı

TBMM Genel Kurulu, Meclis Başkanvekili Nimetullah Erdoğmuş başkanlığında toplandı.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, TBMM'de koronavirüsle mücadele sürecine ilişkin soruları yanıtadı.

Foto - Bakan Koca, emekli Orgeneral Aytaç Yalman ile birlikte Türkiye'de koronavirüsten ölenlerin sayısının 3'e yükseldiğini bildirdi.

Bakan Koca, emekli Orgeneral Aytaç Yalman ile birlikte Türkiye'de koronavirüsten ölenlerin sayısının 3'e yükseldiğini bildirdi.

Foto - Öte yandan Meclis genel kurulunda koronavirüs önlemleri kapsamında milletvekilerinin oturduğu dikkat çeken bir not bırakıldı.

Öte yandan Meclis genel kurulunda koronavirüs önlemleri kapsamında milletvekilerinin oturduğu dikkat çeken bir not bırakıldı.

Foto - Türkiye'de de 191 kişide görülen koronavirüs önlemleri kapsamında Genel Kurulu'da milletvekillerinin oturduğu sıralara kartlar bırakılarak mesafeyi koruyarak oturmaları istendi.

Türkiye'de de 191 kişide görülen koronavirüs önlemleri kapsamında Genel Kurulu'da milletvekillerinin oturduğu sıralara kartlar bırakılarak mesafeyi koruyarak oturmaları istendi.

Foto - Çin'de ortaya çıkan koronavirüs Türkiye'de 3 kişinin hayatını kaybetmesine neden oldu. Bir çok kurum gibi TBMM'de salgına karşı önlem almaya devam ediyor.

Çin'de ortaya çıkan koronavirüs Türkiye'de 3 kişinin hayatını kaybetmesine neden oldu. Bir çok kurum gibi TBMM'de salgına karşı önlem almaya devam ediyor.

Foto - SIRALARA KART BIRAKILDI <br> Daha önce koronavirüse karşı dezenfekte edilen Meclis Genel Kurulu Salonu'nda bugün milletvekili sıralarına kartlar bırakıldığı görüldü.

SIRALARA KART BIRAKILDI
Daha önce koronavirüse karşı dezenfekte edilen Meclis Genel Kurulu Salonu'nda bugün milletvekili sıralarına kartlar bırakıldığı görüldü.

Kartlarda ise "Sizin ve Çevrenizin Sağlığı Açısından Yeterli Mesafeyi Koruyarak Oturduğunuz için Teşekkür Ederiz" yazdığı görüldü.

Foto -

 

Foto -

 

Foto -

 

Foto -

 

Foto -

 

Foto -

 

Foto -

 

Foto -

Güncellenme Tarihi : 19.3.2020 21:09

İLGİLİ HABERLER